Drukspil med Kort

Her er listet en masse sjove kortspil. Det er kortspil der kan skabe rammer om en god, sjov og hyggelig fest.

Der er kortspil for hele familien.

Kender du nogle kortpil som ikke er nævnt, er du velkommen til at sende dem til os.

Se også: Bedste drinks – Top 10 drinks

Bullshit

Målet med spillet er at komme af med alle sine kort. Først deles alle kortene ud, så alle har lige mange kort. Alle starter så med at lægge en knægt ud, med bagsiden opad. Hvis du ikke har en knægt kan du vælge at snyde, og lægge et kort ned alligevel. Hvis der en der ikke tror på dig, skal han sige Bullshit. Hvis det viser sig, at du snød og han fandt ud af det skal du drikke. Hvis du havde kortet, men en af de andre ikke troede på dig skal de drikke dobbelt.

Efter at alle har lagt en knægt, man behøver dog ikke at lægge et kort (hvis man ikke tør at “snyde”), lægger man en dronning, kong og til sidst et es. Derefter startes der forfra (fra 2 og opefter) indtil man ikke har flere kort tilbage. Den der til sidst har kort tilbage skal bunde sin øl.

Hvis man bliver taget i at snyde, eller hvis du tror en anden person har snydt, og han ikke har snydt, skal du tage alle kortene op, som er lagt ned. Og derved for du et dårlige udgangspunkt.

 

Røvhul

Spillet spilles ved at kortene deles ud mellem alle deltagerne og det gælder så om at komme af med dem alle sammen først.

Kortene har en vis værdi og det højeste er:
– 2’er (Nogle spiller med Es som det højeste)
– Konge
– Dame
– Knægt
– 10’er
– Osv. (3’er er det mindste)

Der er 2 måder at rydde en dynge på og det er ved at smide en Joker eller når der bliver 4 ens kort i dyngen.

For at gøre spillet til et øl-spil, kan man putte nogle nye regler ind i spillet, som f.eks.:

– Den der rydder bunken, men en Joker eller 4 ens, må bestemme hvem af de andre spillere der skal drikke en slurk. (Er der kun 2 spillere, giver det sig selv hvem der skal drikke).

– Den der taber (Røvhullet) skal drikke (eller bunde i et) en ½ til en hel øl, inden næste omgang går i gang.

Leave a Comment