×

Drinksglas

Lej en bartenderVi har samlet en række af de mest bruge drinks og cocktailglas, så du kan se dem, læse om dem, og selvfølgelig købe dem til hjemmebaren, hvis du ikke allerede har dem.
Der findes mange forskellige drinks, og derfor også mange forskellige drinksglas.

Vi har i samarbejde med NY PARTNER PÅ VEJ samlet de mest anvendte drinksglas, så du med tekst og billede kan se hvilke drinksglas du skal bruge til lige netop dine drinks.

Champagneglas

Champagneglas

Champagneglas

Champagneglas bruges ofte til velkomstdrinks, eller til mousserende vine og champagne. Forskellige champagnedrinks laves i glasset, som man ofte pynter med et enkelt bær i selve glasset. F.eks. et solbær til en Kir Royale. Glasset giver mulighed for at betragte boblerne, så undgå alt for meget uklare væsker uden bobler.

Køb Champagneglas her…

Cocktailglas

Cocktailglas

Cocktailglas

Cocktailglas er typisk lidt mindre end martiniglas, men bruges til samme type af drinks. Cocktailglas skal altid afkøles inden brug, da drinken aldrig indeholder isterninger i glasset. Ser især godt ud med lidt pynt på kanten iform af frisk frugt eller en skive appelsin/lime/citron.

Køb Cocktailglas her…

Hurricaneglas

Hurricaneglas

Hurricaneglas

Et hurricane glas er et stort og rummeligt glas, som typisk er omkring 44 cl. Bruges til eksotiske drinks om Piña Colada. Hyld glasset med store isterninger og hæld så din colada over i. Pyntes med eksotisk frugt som f.eks. ananas.

Køb Hurricaneglas her…

Longdrinkglas

Longdrinkglas

Longdrinkglas

Longdrinkglas er høje glas, der typisk fyldes godt med isterninger inden drinken kommes i. Adskiller sig fra Highballglas ved at være mere brede i det, og ikke helt lige og slanke. God til en G&Ttequila sunrise eller Mojito.

Køb Longdrinkglas her…

Margaritaglas

Margaritaglas

Margaritaglas

Margaritaglas anvendes til Daiquiries og Margarita og er særligt nemme at påføre sukker/salt kant. Pyntes så godt som altid med en skive lime på kanten. Fyld aldrig store isteringer i et margaritaglas, men skal det være – så skal det være knust.

Køb Margaritaglas her…

Old Fashionedglas

Old Fashionedglas

Double Old Fashioned glas

Double Old Fashioned glas, der også kaldes for et whiskyglas, bruges til shortdrinks. Det kan være on the rocks – dvs. en mere eller mindre ren spiritus også isterninger, eller drinks hvor der ikke skal hældes op med en alkoholfri mixer som f.eks. tonic, cola, juice etc. Mange whiskydrinks laves i disse glas, særligt Julep’s hvor der moses frisk mynte med sukker, lime og whisky. Et af de glas man oftes bruger i baren, da rigtig mange drinks kan laves i disse glas. Bare tilføj et par store isterninger, en god spiritus og/eller likør, så har du en skøn drink. Black og White Russians laves også i dette glas.

Køb Double Old Fashioned glas her…

Send kommentar