×

Bliv partner

Kære potentielle partner,

Tak for din interesse i at blive en del af vores netværk hos Drinksdatabasen.dk. Vi værdsætter dit engagement og ønsker at samarbejde med dig for at skabe en unik og givende oplevelse for vores brugere.

Du er mere end velkommen til at skrive til os via formularen på vores “Bliv partner” side. Uanset om du har spørgsmål, forslag eller ønsker at diskutere en potentiel partnerskabsmulighed, vil vi gerne høre fra dig. Vi stræber efter at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og muligheden for at arbejde sammen om at berige vores platform og levere værdi til vores brugere.

Kontakt os

 

Spam tjek

 

Drinksdatabasen.dk er lavet som en service til folk, der ofte ender i den situation, at de har 3-4 forskellige flasker spiritus, og ikke har den fjerneste idé om, hvad de kan lave af spændende drinks ud af dem.

Herinde vil du kunne finde rigtig mange lækre drinks opskrifter. Alt fra Alkoholfrie drinks, bryllupsdrinks, konfirmation drinksopskrifter, shots, velkomstdrinks, punch, bowle, smoothies samt flere til.