Samarbejdspartnere

Vi er altid på udkig af nye samarbejdspartnere, som kan give vores besøgende en endnu bedre oplevelse, når de bevæger sig på vores sider. Herunder ser du et udpluk af vores forskellige samarbejdspartnere.

Ønsker du at blive samarbejdspartner, kan du kontakte os her: Kontakt os

Samarbejdspartnere:

 

Scandic Bar

Scandic Bar  er Danmarks førende importør af barudstyr,, cocktailglas, drinkspakker, drinksmixere, Mere end 300 vare-numre sikre dig det bedste udvalg til gode priser.

 


Bartenderudlejning.dk
dm

 

Bartenderudlejning.dk er Danmarks største bartender udlejningssite. Bartenderudlejning.dk fungere ved at man som kunde blot skriver én henvendelse. Denne henvendelse vil så blive sendt ud til flere af landets største bartender caterings. Disse virksomheder vil efterfølgende kæmpe om din gunst. Igennem Bartenderudlejning.dk vil du som kunde være sikret den bedst mulige løsning til dit behov

 

 


Plusiceplusice

Plusice Aps, Danmarks førende totalleverandør af ice produkter ”ALT I IS”, isskulpturer, icebarer, tøris, isterninger, knust is, iskugler.
Med ISO 22000 certifikat og fødevaregodkendt isterningfabrik, er vores kunder i sikre hænder med kontrolleret produktion og en hygiejne i top.

 


EBS – Den Europæiske bartenderskole180x180_logo

“Den Europæiske Bartenderskole er statsanerkendt og samarbejder med hotel- og restaurationsbranchen. EBS udbyder kurser i København, Århus, London, Phuket, Sydney, Barcelona, Bad Gastein og Kos. Som EBS kursist får man efter uddannelsen mulighed for at benytte deres unikke jobdatabase, der giver adgang til attraktive bartenderjobs verden over. Hvad enten du satser på et studiejob, professionel bartending eller blot vil ud og opleve verden, møde nye venner og få minder for livet, så er EBS stedet for dig.” – Den Europæiske bartenderskole


Sikker Trafik
Vi har i samarbejde med sikker trafik, Mocktails og trygfonden fået lavet en masse lækre alkoholfrie drinks, for at vise den danske befolkning, hvordan man kan lave rigtig lækre drinks og cocktails uden at man risikere at køre beruset hjem.


Konfirmationsportalen
Vi er stolte over at have gået et samarbejde med en af Danmarks største konfirmations sider: Konfirmationsportalen.dk

 


Bargear.dk
Danmarks nok største bartender og udstyrs side. Bargear er ekspert inden for barudstyr til privat og erhverv og har flere års erfaring inden for branchen.
se mere på www.bargear.dk

 


 

 

Leave a Comment