Drinksbøger

Der findes en del bøger om drinks og cocktails, enkelte danske men langt flere på engelsk. Jeg har her samlet lidt bøger der er til at få fat i via onlineboghandlen Saxo.com.

Drinksbøger på dansk

Gratis ebøger:
Vi har indgået et samarbejde med Lej en bartender – Bartenderudlejning.dk, som har lavet en masse spændende drinks opskrift ebøger. De kan downloades hos Bartenderudlejning.dk

Link: DrinksBøger


Se også: Få et cocktailkursus

Bartenderens Grundbogforside

Vel nok den bedste cocktail bog på dansk, skrevet af Hasse Bank Johansen. Hasse’s passion for den gode cocktail kommer til udtryk i bogen, som giverlæseren en god introduktion til kunsten bag en velskabt cocktail

Engelske bøger

The Ultimate Bar bookcocktailbog

Den Ultimative Bar Book er en engelsk Cocktail-bibel, som byder på mere end 1000 gennemtestede opskrifter. Både klassiske og moderne cocktails finder du i bogens 476 sider. Udover opskrifter er der også mange baggrundsinformationer og guides.

The Bartender’s Guide to Mixing 600 Cocktails & Drinks5630185

Lær hvordan du laver lækre drinks med spiritus, likører, vin, øl og andre mixere. Boge indeholder mere end 600 opskrifter og billeder, selvfølgelig med klassikere som Dry Martini, Margarita og Grasshopper, samt mere ukendte drinks som Blue Hawaiian, Rite of Spring og Passion Punch.

Easy CocktailsEasy-cocktails

Easy Cocktails indeholder flere end 200 cocktail opskrifter til en hver lejlighed. Lær at lave drinks til den store cocktailfest eller den stille hjemmeaften. Blev det lidt for vildt, og tømmermændene hænger over dig, så har bogen også gode råd mod dem. Inkludere også alkoholfrie opskrifter.

Cocktails (Collins Gem)Cocktailbog

80 cocktail opskrifter, samt testede og afprøvede tømmermændskure til dagen derpå. Begen hævder at indeholde ALT hvad du har brug for at vide for at kunne lave lækre cocktails.

Lær hemmelighederne bag den gode cocktail, og hvad du skal bruge for at lave din egen cocktail bar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *