lej drinks bartender

Vi hos Drinksdatabasen er stolte over at kunne denne lækre service, til alle jer der skal holde firmafest, gymnasie fest, julefrokost, polterabend mm.
Vi har allieret os med Bartenderudlejning.dk, så når du udfylder formlen herunder, vil din henvendelse blive sendt ud til flertallet af de danske bartender udlejnings site, drinks kuruser mm. Og det bedste er, det er helt gratis. Når du har indsendt vil du modtage forskellige tilbud som du så kan vælge ud fra.

Her kan du finde alt hvad du skal bruge. Uanset om du skal holde sommerfest, firma fest eller ønsker et cocktailkursus, så kan du finde det her.

 

Verification

  • Submit

Hvorfor vælge et Cocktailkusus?

Et cocktailkursus kan være for både private men også erhverv. Så ønsker du at tilføje jeres fest det ekstra prik på i’et, så få jer et cocktailkursus. Vælger du et cocktailkursus vil i blive oplært i nogle af de bedste bartendere i landet, hvor flere af dem har min. 3 års erfaring inden for barbranchen, samt oplæring.
Et cocktailkursus er et sjovt og lærerig indslag til den ellers “normale” fest. Knyt kollegaerne tættere sammen, eller hav sjov med pigerne til jeres polterabend.

Skal du holde firmafest, vil et cocktailkursus fungere som et perfekt værktøj til teambuilding. Som del af et cocktailteam, skal man lave noget selv og efterfølgenden få kritik. Det kræver god kommunikation, koncentration og samarbejde mellem kursisterne og bartenderne. Det gør lærerings processen og “bondingen” mellem kollegaerne meget nemmere, i sjove og underholdende omgivelser.

En typisk arrangegør af et drinkskursus medbringer deres egne bartendere, samt alt det nødvendige, herunder bl.a. bartenderudstyr, alkohol og mixers, som skal anvendes.

Lukket for kommentarer.