Night Kiss
4 cl. portvin 1 æggeblomme Afkølet champagne Is Ryst is, æggeblomme og portvin kraftigt i en shaker. Hældes gennem en barsi op i glasset. Top glasset op champagne
Træd ind i en verden af æg i drikkevarer på Drinksdatabasen.dk! Æg er ikke kun en almindelig ingrediens i madlavning, men det tilføjer også en cremet og fyldig tekstur til forskellige drikkevarer. I denne kategori udforsker vi æggets alsidige rolle i en række spændende og velsmagende drikkevarer, der strækker sig fra klassiske cocktails til nærende morgenmadsdrikke.
Æg har længe været en vigtig ingrediens i drikkevarer som f.eks. flips, sours og nogs, hvor det tilføjer en rig konsistens og bidrager til en silkeblød mundfornemmelse. Vi dykker ned i forskellige opskrifter og metoder til at bruge æg i drikkevarer, så du kan udforske og nyde denne traditionelle ingrediens på nye og spændende måder.
I vores kategori af æg i drikkevarer finder du et væld af muligheder for at opleve æggets magi. Uanset om du leder efter en luksuriøs eggnog til feriefester, en forfriskende gin fizz til sommeren eller en nærende proteinshake til træning, har vi opskriften til dig.
Fra klassiske opskrifter som Pisco Sour og Whiskey Sour til moderne kreationer som Espresso Martini med æggehvide skum, er der ingen grænser for, hvordan æg kan forvandle dine drikkeoplevelser. Vores detaljerede opskrifter og trinvise instruktioner giver dig mulighed for at eksperimentere med æg i dine drikkevarer med tillid og lethed.
Så lad os sammen udforske den spændende verden af æg i drikkevarer og opdage, hvordan denne alsidige ingrediens kan tilføre en ny dimension af smag, tekstur og næring til dine favoritdrikke
4 cl. portvin 1 æggeblomme Afkølet champagne Is Ryst is, æggeblomme og portvin kraftigt i en shaker. Hældes gennem en barsi op i glasset. Top glasset op champagne
2 cl gin 2 cl citronsaft 1 spsk. sukker 1 æggehvide Champagne Isterninger Kom gin, citronsaft, sukker, æggehvide og isterninger shakes kraftigt. Sigt indholdet over i et glas og fyld efter med champagne.
4 cl hvid rom 2 cl citronsaft 1 æggehvide 1 tsk grenadine Ingredienserne shakes kraftigt og drinken serveres.
6 cl lys rom 1 æggeblomme 3 tsk fløde 2 tsk flormelis reven muskatnød Isterninger Rom, æggeblomme, fløde og flormelis shakes kraftigt og hældes over i et glas. Lidt revet muskat hældes over til sidst.
4 cl lys rom 2 cl curacao 1 æggeblomme Ingredienserne shakes og drinken serveres.
4 cl lys rom 4 cl citronsaft 1 tsk flormelis 1 æggeblomme Ingredienser shakes kraftigt og drinken serveres.
6 cl. rom 2 cl. citronsaft 1 tsk. grenadine Æggehvide Isterninger Shake ingredienserne grundigt og server drinken.