Angostura
Angostura er en bitter fremstillet siden 1824 af den tyske opfinder J. G. B. Siegert og efterkommere på øen Trinidad.
Angostura er en god smagsforstærker til mange drinks, da den olier er med til at fremhæve de naturlige olier der findes i juicer, frugter og spiritus.
Alkoholprocenten ligger på 44 og man vil typisk kun anvende nogle få dråber i en cocktail. Vent med at tilføje Angostura Bitter før du er klar til at servere drinken.
Classic Champagne Cocktail
2 cl cognac 1 stænk Angostura Champagne 1 Sukkerknald Læg sukkerknalden i bunden af et glas, og giv et stænk Angostura ud over. Tilsæt derefter Cognac og champagne og server.
Alice Springs
6 cl gin 2 cl citronsaft 2 cl appelsinjuice ½ tsk grenadine 1 stænk Angostura Danskvand Isterninger Gin, citronsaft, appelsinsaft, isterninger, Angostura og grenadinen shakes. Si drinken over i et glas og fyld op med danskvand. Pynt evt. med en skive appelsin.
Maidens Prayer
4 cl gin 2 cl Cointreau 1 stænk Angostura 4 cl citronsaft Isterninger Ingredienserne shakes og drinken serveres.
Gin-Suisse
8 cl appelsinsaft 8 cl citronsaft 10 cl gin 1 stænk Angostura Isterninger Ingredienserne shakes og drinkes serveres. Se også: Gin drinksopkrifter Se også: Gin og Tonic
Manhattan
4 cl whisky 2 cl sød vermouth 1 stænk Angostura Isterninger Kom alle intredienser i dit japanske mixing glas og sir. Pynt evt. med en appelsinskive. Tip: Husk at du kan leje en bartender til din fest og få alle de Manhattens du kan drikke :). Den Forfinede Elegance af Manhattan Cocktail Manhattan-cocktailen er ikke…
- 1
- 2