Alice Springs

    6 cl gin 2 cl citronsaft 2 cl appelsinjuice ½ tsk grenadine 1 stænk Angostura Danskvand Isterninger Gin, citronsaft, appelsinsaft, isterninger, Angostura og grenadinen shakes. Si drinken over i et glas og fyld op med danskvand. Pynt evt. med en skive appelsin.

    Læs Mere

      Jungle Power

      8 cl Pisang Ambon Appelsinjuice Pisang Ambon’en hældes i et glas, og der fyldes op med appelsinjuice. Dette er en frisk drink, der helst skal serveres kold. Bliver den for varm, kan den virke klistret/vammel. Kendes også under navnet “Grøn elevator”.

      Læs Mere

        Vodka & Watermelon Crush

        12 cl. vodka 6 dl. appelsinjuice 4 cl. limejuice 1 vandmelon Isterninger Skær vandmelonen i stykker og fjern skal og kerner. Put den i en blender sammen med vodka, appelsin- og limejuice. Hæld blandingen i 2-3 glas halvt fyldt med knust is og server. Pynt evt. med vandmelon.

        Læs Mere

          Luigi

          4 cl. gin 2 cl. tør vermouth 1 cl. Cointreau 2 cl. grenadine 2 cl. appelsinjuice Isterninger Hæld ingredienser i et glas og rør kraftigt rundt. Pynt evt. med en skive appelsin.

          Læs Mere

            Woodstock

            2 cl. gin 2 cl. tør vermouth ½ cl. Cointreau 2 cl. appelsinjuice Isterninger Shake ingredienser og si det over i et glas. Pynt evt. med en appelsinskive.

            Læs Mere

              Orange Blossom

              1 cl. gin 1 cl. sød vermouth 1 cl. appelsinjuice Isterninger Shake gin, vermouth og appelsinjuice med is. Hæld indholdet over i et lille glas og server. Pynt evt. med appelsinskiver.

              Læs Mere

                Bronx

                1 cl. gin 1 cl. sød vermouth 1 cl. tør vermouth 2 cl. appelsinjuice Knuste isterninger Fyld knust is, gin, sød og tør vermouth og appelsinsaft i en shaker. Ryst den godt, og hæld drinken er i et lille glas.

                Læs Mere

                  Sydney Fizz

                  6 cl gin 2 cl citronsaft 2 cl appelsinjuice 1 stænk grenadine Danskvand Isterninger Shake det hele (undtagen danskvand) og hæld det over i et glas halvt fyldt med is. Fyld glasset op med danskvand og server. Pynt evt. med en skive appelsin.

                  Læs Mere