Pina Colada

Lej en bartender



Den originale Piña Colada
4 cl Lys rom
6 cl Kokoscreme (Coco Lopez – se original side cocolopez.dk)
12 cl Ananasjuice
1 kop isterninger
Blend det hele og server i et hurricane glas.

Man kan også lave en nem udgave:
5 cl Malibu rom
5 cl Kokosmælk
10 cl Ananasjuice
Fløde

Kan du lide Pina colada, kan vi også anbefale deres alkoholfrie eller “virgin” udgave:
Alkoholfri Pina Colada
6 cl Kokoscreme
12 cl Ananasjuice
2 cm Ananasskive
1 skive Vanilje is
Blendes



47 Kommentarer

  • Tigermissen siger:

    Rigtig nice drink! En klar tøse-favorit…kan dog godt blive liiiidt vammel i længden…

  • Shaker siger:

    Igen – som med de fleste drinks – så bliver pina colada mere maskulin og smagfuld (efter min smag), hvis man mixer 2 dele rom, 1 del kokosmælk og 3 dele ananasjuice (jf. denne opskrift bliver det så 5 cl rom, 2.5 cl kokosmælk og 7.5 cl juice).

    Derudover kan man pifte op med et (par) stænk vodka…

    ((o;

  • Sweety siger:

    Den smager helt gudomlig og smager lige som slik men i flydende form.

  • The Brix siger:

    Helt klart en drink som kan anbefales til piger. For den er ret sød. Tror derimod hellere at fyre skulle finde noget andet.

    • Mulle siger:

      Hvorfor

      • Bjørn siger:

        Enig, det er da noget kønsfordomsfuldt sludder at en mand hellere skal finde noget andet at drikke. Drik dog løs om du lyster, kvinde som mand. Jeg har selv ingen problemer selv med at bestille en pina colada (eller en strawberry daiquiri for den sags skyld) ude i byen bare fordi jeg er mand og nogle har fordomme

  • Drinks grisen siger:

    Der er mange opskrifter på denne drink, prøv denne:
    4cl Malibu rom, 4cl kokos creme/mælk 8cl Ananas juice. og is mixes i en blænder og vubti, så har du min Piná Colada favorit…
    Ananasjuicen findes i en Ananas/kokos version som er rigtig god, men har ikke set den i DK Desværre???

  • Y siger:

    Jeg ville dog aldrig bruge hvid rom i en Pina Colada, men brun. Kokosmælk – det skal være den søde ikke den man bruger til madlavning. Og så et lille skvat fløde i – så er den hjemme

  • Sjakoppen siger:

    Jeg har en altaernativ opskrift fra Scandinaviahotellet på Amager kbh. Den er lidt mere omstændig, men det er KANON!:
    Kokus mix: 1 dåse kokusmælk og 1 liter ananasjuice blandes og sættes på køl.

    Put isterninger i din blender, kom 3 Cl hvid rom og 15 Cl kokus mix i blenderen, tilsæt en smule fløde og start maskineriet… tro mig, den er suveræn!! :o)

  • Anders siger:

    Den er helt kanon. Men den SKAL laves med kokos-creme… ikke kokosmælk. Og ja. Der er stor forskel.

  • Mette og Jimmy siger:

    Helt klart bedst med malibu og en sjat fløde.. Og så er man afhængig 🙂

  • Pia siger:

    Hey. Hvor køber I det kokos creme. For jeg kan kun finde mælken. 🙁 Mvh Pia

  • Curt siger:

    Den “Originale” opskrift lyder som følger
    4 dele hvid rom
    2 dele mørk rom
    6 dele ananas juice
    4 dele Coconut creme

    alle ingredienser blændes med isterninger, og i har den bedste Pinä Colada man kan tænke sig

  • Curt Stender siger:

    Mht Coconut Creme, så plejer Netto at have det hvert år ved nytårstid

  • El Meistro Don Thomaso siger:

    Hey, den måde jeg kender fra Café CC i Odense er:

    2 cl mørk rom (Captain morgan)
    4 cl kokosrom (Malibu)
    8 cl Ananas juice
    5 cl fløde
    Isterninger

    Det hele blandes og blendes, hvorefter den får en rigtig god konsistens! Dog synes jeg max man skal have 2 af disse drinks, da det ellers bliver for kvalmt!

  • Mack Daddy siger:

    Den er dæl’me god… Men ja, folk har helt ret når de siger, at den hurtig kan blive lidt vammel. Specielt hvis man laver Pina Colada Fløde Edition 😉

  • Linda-pigen siger:

    Helt klart verdens bedste drink… men hvofor ødelægge den med mørk rom?… hvid rom er det bedste helt klart!!! men der skal altså ik så meget fløde i som der står her (ovennævnt)… så blir den altså klam.. men ellers mums!!!

  • Mette siger:

    Prøv også med fløde eller flødeskum. Den bliver lige et hak bedre hvis den blendes frem for shakes

  • mozart siger:

    Er enig med Tigermissen. Jeg synes at de første 4 slurke var gode men så blev den lidt kvalmende…

  • Morten siger:

    Nu må I lære at lave den rigtigt:
    Mørk Rom
    Malibu
    Coconut cream
    Fløde
    Ananas Juice
    Masser af is selvfølgelig og blendes.. SLURK!

  • Pina siger:

    i ska sku da bruge puerto ricansk rom
    BARCARDI

    bare
    isterninger
    ananassaft
    kokosnødcreme ikke mælk
    og saa barcardi

  • Rie siger:

    Hvor kan jeg købe creme og coconut til Piña Colada i blenderen henne?

    Opskriften lyder således:
    6 cl rom
    3 cl. sour
    1 cl. triple sec
    3 cl creme og coconut

  • Dag "Wader" siger:

    Ham der skriver at Piña Colada indeholder Malibu kan godt gå hjem og prøve igen.

    Piña Colada :

    4 cl. hvid rom ex. havana

    2 dele Ananasjuice

    1 del Fløde

    2 tsk Kokoscreme (afhængig af type)

    (Sukker – afhængig af kokoscremen)

    Is og køres i blender – men ikke så meget is at den bliver slush agtig.

    Dertil skal det siges at afhængig af den kokoscreme man bruger, findes der nogle med og nogle uden sukker (ex. kokosmælk), så dertil vil jeg putte ekstra sukker i ellers er kokos´en en anelse tam i det. Nogle putter Roses lime i drinken også, men personlig har jeg aldrig syntes noget behov for at servere den sådan, tværtimod bliver den for akavet efter min smag.
    smag og behag…

    Så kommer den anden, ja… den med malibu, den hedder nemlig en casablanca og smager næsten af det samme, men bliver ikke blendet :

    2 cl. vodka

    2 cl. malibu

    2 dele ananasjuice

    1 del sødmælk

    dash kokoscreme

    sukker (igen afhængig af type kokoscreme)

    shakes og straines i highball glas med is.

    Håber det kunne bruges til noget til nogen af jer.

    Mvh Dag “Wader”
    orbitaur@hotmail.com

    “husk pynten ;-P”

  • Dag "Wader" siger:

    For den sags skyld – brug egentlig rom istedet for vodka ved en casablanca. makes more sense.

    Dag “Wader”
    orbitaur@hotmail.com

  • okker_mixer siger:

    helt ærligt en pina colada skal være cremet det i gør:

    4cl lys rom(kan bruge malibu)2cl mørk rom min favorit er 100% captain morgan 10cl ananas juice/saft
    2-4cl cocos monin shake med is terninger og rør flødeskum rundt i toppen. det er toppen!

  • Emma siger:

    en af mine yndlings drinks… Smager super godt. Det er bare det minus at den godt kan blive lidt vammel, og det nogle gange kan være svært at få fat på kokuscremen..

  • Jeff siger:

    En super drink!! Bruger dog selv lidt mindre kokosmælk..så bliver den ikke for vammel til sidst..

  • msukatnød siger:

    Prøv med vaniljeis i stedet for flødeskum. Trust me – det smager godt!

  • Michael siger:

    Hvor køber i det der kokos creme henne? De steder jeg har spurgt har de kun kokos-mælk…

  • Dranker siger:

    Det er en dejlig drinke smager godt…

    de er gode…

  • camilla siger:

    den smager bare god. første gang jeg smagte den var i thailand / 13 år. uum

  • basse siger:

    monin kokossirup og sødmælk kan også gøre det i stedet for kokoscreme. sødmælk er heller ikke lige så vammelt som hvis man bruger fløde og det skummer stadigvæk

  • S.H.Kunze siger:

    En Pina Colada skal være skummet/cremet, og bør derfor blendes, ikke shakes.

    4 cl rom (lys, gylden el. mørk)
    4 cl kokosmælk + 1 cl fløde ELLER 2 cl kokuscreme
    Fyld op med ananasjuice
    Isterninger efter behag

    Tips/ekstra info:

    Om man bruger lys, gylden eller mørk rom er rimeligt underordnet. Det giver selvfølgelig en forskel i smagen, så brug den rom du helst ville drikke ren. Min favorit er mørk Havana Club 🙂

    Hvis man gerne vil have meget is i bliver den nemt lidt vandet, det kan afhjælpes med en smule sukker (gerne flormelis), der forstærker smagen en anelse.

    Kokoscreme og kokosmælk er det samme, til dels. Eneste forskel er at kokoscreme er mere koncentreret end kokosmælk. Begge dele fås i alle større supermarkeder, og ihvertfald ALTID i Irma.

    I stedet for fløde og isterninger kan anvendes en spiseske vanille is.

    En rigtig Pina Colada indeholder IKKE (IKKE!!!) Malibu… Malibu er “snyde m

  • S.H.Kunze siger:

    En Pina Colada skal være skummet/cremet, og bør derfor blendes, ikke shakes.

    4 cl rom (lys, gylden el. mørk)
    4 cl kokosmælk + 1 cl fløde ELLER 2 cl kokuscreme
    Fyld op med ananasjuice
    Isterninger efter behag

    Tips/ekstra info:

    Om man bruger lys, gylden eller mørk rom er rimeligt underordnet. Det giver selvfølgelig en forskel i smagen, så brug den rom du helst ville drikke ren. Min favorit er mørk Havana Club 🙂

    Hvis man gerne vil have meget is i bliver den nemt lidt vandet, det kan afhjælpes med en smule sukker (gerne flormelis), der forstærker smagen en anelse.

    Kokoscreme og kokosmælk er det samme, til dels. Eneste forskel er at kokoscreme er mere koncentreret end kokosmælk. Begge dele fås i alle større supermarkeder, og ihvertfald ALTID i Irma.

    I stedet for fløde og isterninger kan anvendes en spiseske vanille is.

    En rigtig Pina Colada indeholder IKKE (IKKE!!!) Malibu… Malibu er “snyde måden” da det jo bare er lys rom med KUNSTIG smag af kokos. Don’t use it! 🙂

  • Henrik siger:

    Et rigtig godt råd til alle elskere af denne dejlige drink: Skal nydes på molen på Bonaire i 33 grader 🙂 og der kan man få den med en lille smule bananlikør + en smule Bailey. Det er FANTASTISK 🙂

    Henrik

  • Tanja siger:

    Nej, den skal nyder på hotel Vega Star i Alanya sammen med sine 3 dejlige veninder og en lækker tjerner. Så er den på plads! Lækker drink 😉

  • Tanja siger:

    Nej, den skal nydes på hotel Vega Star i Alanya sammen med sine 3 dejlige veninder og en lækker tjener. Så er den på plads! Lækker drink 😉

  • hipster siger:

    Hvor kan man få ren anansjuice henne? altså ikke fra koncentreret? det ødelægger smagen.

  • Kris siger:

    Hold da op hvor er folk ikke enige.. Er dog helt enig i at den ALDRIG skal laves med malibu, og at den SKAL blendes. Men hver sin smag.. Desuden vælger mange barer at bruge evt. monin kokos og fløde istedet for kokoscreme.. Lidt snyd, men meget nemmere 🙂

  • liseaa siger:

    jeg er nødt til at kommentere Tanja´s indlæg vedr. Vega Star hotels pinja colada. Der har aldrig været den rette mængde hvid rom (5 cl.) i deres drinks.Tyndt pjask.
    mvh. la

  • Bella siger:

    Hmm der er meget uenighed om hvordan den skal laves, her har i så min mening.

    knust is
    2 cl. Bacardi Rom
    2 cl. Kokos likør
    ananasjuice
    flødeskum

    Held og lykke, men den her er super.

    husk at ryste godt og pynt med appelsin skive.

  • David Malmgren-Hansen siger:

    Jeg er helt vildt betaget af denne drink og mener ikke der kan være tvivl om at den er nr 1, men folk har selvfølgelig forskellig smag.
    Desværre har folk gennem tiderne lavet massere forskellige udgaver af drinken, således at der i dag er stor forsvirring om hvilken udgave der er rigtig. Her kom lidt info om den originale drink samt opskriften på den.

    Den blev opfundet af Ramón Marrero i 1954 som arbejde på et resort på Puerto Rico. Han serverede drinken i 35 år og fik en pris for den i 1978. For nylig har man afholdt 50 års jubilæum for drinken på resortet hvor den blev opfunet, så det er et stolt caribisk varetegn.

    opskrift:
    2 dele rom
    1 del kokos creme
    1 del fed fløde
    6 dele ananas juice
    samt knuste isterninger

    Bland rom, creme, fløde og juice i en blender. Tilsæt is og blend kort.
    Serveres i glas evt. med en skive ananas på kanten.

    Kokos creme er, ikke at forveklse med kokos mælk, næsten rent kokos fedt. Det er en smule dyrt og det er da sikkert grunden til det er blevet erstattet i nogle opskrifter.
    Ved at bruge fløde, istedet for kun at bruge kokos creme, fortynder man det en smule fedt mæssigt, men opnår stadig den bløde cremede smag.
    Denne drink er som mange siger lettere vammel hvilket jo skyldes fedt indholdet, men mange steder betragtes den som en desert.

  • David Malmgren-Hansen siger:

    der er faktisk en ret interresant historie, men det er jo en hel anden drink end den vi kender idag. den lyder som end også god nok, men af den pina colada med kokos der foretrækker jeg opskriften fra puerto rico.

  • Zeppelonson siger:

    Hvor Fanden kan man købe Ananasjuice? Kan man ikke bare bruge ananas sodavand?

  • thoughtsFromTheBar siger:

    Nu ved jeg jo ikke hvor du kommer fra men i kbh kan man få det i alle supermarkeder, grønthandlere og kiosker…..Nej, jeg vil ikke råde dig til at hverken at blende eller shake(Alt efter hvilken skole du er af) sodavand

  • TB siger:

    Altså; Monin Kokos, det er jo en f… sirup! Der må jeg sige, at jeg går ind for kokosmælk i stedet.

  • Nick Eduardo Alberto Forero Nedergaard siger:

    Min favoritdrink, men en lille anden ting er, at jeg bliver altså lidt forarget, og er meget uforstående overfor hvorfor alle disse drinksmakere bruger så satans meget is!! Det er fucking ikke nødvendigt!! Og det er totalt ufedt, at købe en Lina colada eller en anden drink, og man så får et glas hvor LANGT STØRSTEDELEN af glasset er fucking rent isterning og kun ganske lidt af den forgudede, dyrebare væske, synes sku ikke det er i orden, det er noget i retning af blasfemi, at “forurene” en så ædel gudedrik med ja, fucking isterninger!!

Leave a Comment