Annoncering

Velkommen til vores annonceringsside på DrinksDatabasen. Vores platform tilbyder en unik mulighed for at nå ud til en dedikeret og engageret målgruppe af spiritusentusiaster og fagfolk inden for branchen. Med et omfattende udvalg af spiritus-relateret indhold, fra dybdegående guides og anmeldelser til spændende opskrifter og tips, positionerer DrinksDatabasen sig som et fremtrædende sted for brands, der ønsker at forstærke deres tilstedeværelse i markedet.

Ved at annoncere hos os får du adgang til en bred og varieret læserskare, der spænder fra nybegyndere til erfarne bartendere og spiritus aficionados. Vores brugere søger aktivt efter information og inspiration, hvilket skaber en ideel platform for målrettet markedsføring af dine produkter eller tjenester. Vi tilbyder en række fleksible annonceringsmuligheder, der kan tilpasses efter dine specifikke behov og budget. Fra bannerreklamer og sponsorerede indlæg til specialiserede kampagner, der fremhæver dit brand i vores redaktionelle indhold, sikrer vi, at din reklame ikke blot bliver set, men også husket.

På DrinksDatabasen forstår vi vigtigheden af målrettet markedsføring og værdien af brand-alignment. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores partnere for at sikre, at hver annoncekampagne ikke kun opnår maksimal synlighed, men også resonerer autentisk med vores publikums interesser og præferencer. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en effektiv og engagerende annonceringsstrategi, der driver trafik og konverteringer til din forretning.

 

Kunne du tænkte dig at komme på Danmarks største drinks og opskrift hjemmeside, men over 50.000 månedlige besøgende.
Drinksdatabasen er nok Danmarks største og blandt de ældste drinks og opskrifter hjemmesider. Her finder du spændende opskrifter fra vores egne brugere, samt dem du kender fra festen.

Med Drinksdatabasen finder man et unik medie, der ikke blot har flere tusinde besøgende men også hjælper danskerne med opskrifter til festen i hjemmet. Alt i drinks og drinksopskrifter hos Drinksdabasen.dk

Priser:
Banner #1
Annoce 125×125 inkl. link
Pris: 840 kr. pr. måned á min. 12 mdr.

Banner #2
Annoce 260×250 inkl. link
Pris: 2000 kr. pr. måned á min. 12 mdr.

Kontakt os.

Priserne kan være ændret.

 

 

[vfb id=’1′]

 

Tak for at du overvejer DrinksDatabasen som din annonceringspartner. Vi er forpligtet til at skabe værdifulde partnerskaber, der gavner både vores annoncører og vores publikum. Ved at vælge at annoncere hos os, bliver dit brand en integreret del af en community, der værdsætter kvalitet og innovation inden for spiritusverdenen.

Vi opfordrer dig til at tage det næste skridt og kontakte vores annonceringsteam for at diskutere, hvordan vi kan tilpasse en kampagne, der passer præcist til dine behov og mål. Uanset om du ønsker at øge brandbevidsthed, fremme produktnyheder eller drive salg, er vi her for at hjælpe dig med at nå dine mål gennem målrettet og effektiv eksponering.

Sæt gang i din succes i dag; lad os vise dig, hvordan DrinksDatabasen kan transformere din virksomheds synlighed og engagement. Vi ser frem til et frugtbart samarbejde og til at byde dig velkommen som partner. Tag kontakt nu og lad os sammen skabe magi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *