Baileys lancere ny dansk iskaffe

Lej en bartenderHer kort inden sommeren for alvor breder sig over landet, lancerer Baileys en drikkeklar iskaffe med den velkendte smag af Baileys Irish Cream. Den klassiske kombination af Baileys og kaffe kommer for første gang i en iskold kaffeversion, der både kan nydes i eftermiddagssolen og efter middagen om aftenen.

Den helt særlige smag af Baileys og kaffe eksisterer i et utal af variationer, og for mange er det en både velkendt og vellidt kombination. Den nye Baileys Iced Coffee Latte indeholder et unikt blend af Arabica og Robusta-kaffe blandet med mælk og den klassiske smag af Baileys Irish Cream. Det nyeste medlem af Baileys-familien matcher en stigende efterspørgsel på drikkeklar iskaffe, et marked der de seneste par år er vokset med 12 %*.

Baileys iskaffe

Baileys iskaffe

“Danskerne er blandt de mest kaffedrikkende folkefærd i verden og vi elsker vores kaffe. Iskaffe-trenden har længe ulmet på caféerne, mens de drikkeklare varianter først nu for alvor er på vej frem. Derfor har Baileys planlagt en række spændende aktiviteter i København i løbet af forsommeren. Vi håber dermed på at åbne folks øjne for nye måder at nyde sin iskaffe og mener, at Baileys iskaffe er et rigtig godt bud på den perfekte sommerkaffedrik,” siger Malin Möllerberg, Nordisk PR-Manager hos Diageo.

Baileys Iced Coffee Latte (200 ml, 4% vol.) får fast hyldeplads blandt øl og vand og kan købes hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 17.95 kr.

Leave a Comment