Bamseline

    2 cl Baileys
    2 cl Pisang ambon

    Hældes i et shotglas og serveres.

    9 thoughts on “Bamseline

    1. Hej!
      Jeg kan huske jeg en gang fik et (par) Bamseline-shots på en bar. Men de var sådan rigtig vaskemiddel-blå, og smagte ganske enkelt FANTASTISK. Så så jeg denne opskrift, og tænkte YES, nu ved jeg jo hvordan man laver den. Men hmmm, den har sådan en grim brunlig farve, og smager ikke så fantastisk som jeg husker det.

      Nogen der kender opskriften på BLÅ bamseline?

      Ellers en ok opskrift!

    2. Hej!
      Jeg kan huske jeg en gang fik et (par) Bamseline-shots på en bar. Men de var sådan rigtig vaskemiddel-blå, og smagte ganske enkelt FANTASTISK. Så så jeg denne opskrift, og tænkte YES, nu ved jeg jo hvordan man laver den. Men hmmm, den har sådan en grim brunlig farve, og smager ikke så fantastisk som jeg husker det.

      Nogen der kender opskriften på BLÅ bamseline?

      Ellers en ok opskrift!

    3. Mener det er malibu, bailey, blå monin, isterninger og flødeskum der shakes…

    4. Blå bols
      Bailey’s
      Tequila
      men jeg kan ikke huske forholdet

      1. Den ÆGTE Bamseline Shot, som den blev lavet tilbage i ’00erne på Eydes kælder i Odense er:
        2 cl vodka
        2 cl Bailey’s
        2 cl Blå Bols (IKKE Curacao!!)

        Hældes i en shaker med knust is og rystes godt sammen. Serveres i shots glas. Velbekomme!

    5. Den der “bamseline shot” smager ja genialt, fik os lige nogle igår 😉 ved ik hvor meget at hvilket med sådan her er den:
      Dumle
      Vodka
      Bolshblue
      Shakes med is
      Sådan sku den gerne være, og har den der blå vaskemiddel farve ^^

    6. AV AV AV
      Mine tænder falder ud.

    7. Blå Bamseline, som den blev serveret på Eydes Kælder i Odense tilbage i 0’erne, laves ved at blande:
      1 del vodka
      1 del Bailey’s
      1 del blå Bols

      og shake sammen med knust is.

      Resultatet er en lys cremet blå shot som smaget fantastisk.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *