Coca-Cola life kommer til Danmark

Efter at have været tilgængelig i andre lande, inklusive Sverige, er Coca-Cola nu klar til at lancere deres stevia-sødede drik i Danmark.

Ifølge producenten indeholder Coca-Cola Life 35 % færre kalorier end den klassiske røde Coca-Cola. Denne nye variant er designet som et alternativ til de sukkerfri læskedrikke som Coca-Cola Light og Coca-Cola Zero. “Det er første gang, vi anvender steviaekstrakt til at søde en af vores colaer. Med Coca-Cola Life har vi udviklet en velsmagende cola med 35 % mindre sukker og 35 % færre kalorier. Vores nyhed er blevet godt modtaget i de lande, hvor den er lanceret. Vi har bestræbt os på at imødekomme de høje krav, forbrugerne har til vores produkter. Vi er stolte af resultatet og glæder os til, at den lander i de danske butikker,” udtaler Charlotte van Burleigh, Country Manager for Coca-Cola Danmark.

Den grønne flaske indeholder steviaekstrakt, som udvindes fra bladene på steviaplanten, en plante i familie med krysantemum. Oprindeligt fra Paraguay dyrkes stevia i dag både i Afrika, Asien og Sydamerika. Sødemidler fra steviaplanten er op til 200 gange sødere end sukker, men indeholder ingen kalorier.

Coca-Cola Life vil være tilgængelig i danske butikker fra 1. januar 2016 og kan købes i 0,25L glasflaske, 0,33L dåse samt 0,5L og 1,5L plastflasker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *