×

Gin Hass

Gin Hass

Vi kender den alle sammen, men kender vi også alle sammen den originale gin hass opskrift? Find dine drinksopskrifter hos Drinksdatabasen og herunder har vi listed den originale:

Gin hass opskrift.

Hæld gin, saften fra 2 lime, mango pure i glasset og fyld op med lemon sodavand.

Gin Hass drinks opskrift

Gin Hass drinks opskrift – Billed lånt af Soeingin.dk

Info omkring Gin Hass:
Denne cocktail er opfundet af bartenderen Kim Hass, som opfandt den da han var forbi et event på natklubben Retro(Senere The gym) i Odense på Fyn. Det er bl.a. også derfor at det er især fynboerne der er vilde og kender til den drink.

Hvorfor modo?
Der findes mange forskellige slags mango pure og sirup. Dog vil vi klart anbefale at man bruge Modo mango. Modsat flere andre sirup mærke er modo en mix af sirup og pure. Samtidig er der en smule æble essens i der runder hele opskriften.

Han har ligeledes opfundet Vodka Hass, som ligeledes er opfundet af Kim Hass.
Opskrifter er lige så lækker og lige så simpel.
Vodka hass:

  • 4 cl vodka
  • 3 cl rabarber sirup
  • 1 cl citronsaft
    Top med lemon sodavand.

Tip: Skal du lige bartender, så husk at søg på danmarks største bartenderudlejnings side

Gratis ebøger:
Vi har indgået et samarbejde med Lej en bartender – Bartenderudlejning.dk, som har lavet en masse spændende drinks opskrift ebøger. De kan downloades hos Bartenderudlejning.dk Find drinkbøger med jule opskrifter, bryllupsopskrifter, konfirmations opskrifter og mange mange flere.

Link: DrinksBøger

Hos Drinksdatabasen har vi specialiseret  op i lækre drinks, cocktails, alkoholfrie drinksopskrifter mm. Find de bedste drinks hos os. Siden 2001 har vi sikret danskerne lækre opskrifter til enhver lejlighed. Find alt fra Gin drinks, ginhass, rom drinks, vodka drinks, ginhass drinks, cognac opskrifter mm. drinksopskrifter til din fest

Send kommentar