Heliumballoner
Earlybird
Ginbutikken
Plakana
Eventzonen

Koldskål

Koldskål Classic

  • 4 cl Licor 43
  • 12 cl ananasjuice
  • 2 cl fløde

Shake med is, si over isterninger i et højt glas. Top evt. med friskrevet citronskal.


Ingredienserne shakes med is i 10 sekunder, og sies i et højt glas med is. Kan også serveres som shots. Bruges der appelsin juice i stedet for ananasjuice så hedder drinken koldskål.

 

 

 

kold

Koldskål – En klassisk dessert som forvandles til en moderne cocktailoplevelse

Koldskål er i mange danske hjem synonym med sol, sommer og smagen af barndom. Traditionelt serveres den som en kærnemælksbaseret dessert med citron og vanilje, men i nyere tid har Koldskål også gjort sit indtog i cocktailverdenen som en forfriskende og cremet drink, der kombinerer tradition og nytænkning.

I denne version af drinken Koldskål, får du en perfekt balance mellem sødme og friskhed. Opskriften består af 4 cl Licor 43, 12 cl ananasjuice og 2 cl fløde, som shakes med is og serveres i et højt glas. Det særlige ved denne cocktail er dens bløde, næsten dessertagtige karakter med noter af vanilje og tropisk frugt. Koldskål fungerer både som en elegant drink til en sommeraften og som små, festlige shots.

Ved at skifte ananasjuice ud med appelsinjuice, ændrer drinken faktisk navn – og går fra at være Koldskål til at være noget andet. Denne leg med ingredienser og navne afspejler den kreativitet og kvalitet, der kendetegner moderne cocktailkultur.


🍹 Egenskaber og anvendelse af Koldskål (drinken)

Drinken Koldskål udmærker sig ved:

• En cremet konsistens uden at være tung

• En balanceret sødme fra Licor 43 og fløde

• Et friskt pift fra tropisk juice

• Muligheden for at serveres både som cocktail og shots

Det gør Koldskål ekstremt alsidig – perfekt til både sommerfester, brunch, dessertdrinks og som en lækker overraskelse til gæster, der elsker noget unikt og velafbalanceret.


🍸 Opskrifter med Koldskål

Her er fire måder, du kan eksperimentere med drinken Koldskål:

1. Koldskål Classic

• 4 cl Licor 43

• 12 cl ananasjuice

• 2 cl fløde

Shake med is, si over isterninger i et højt glas. Top evt. med friskrevet citronskal.

2. Koldskål med Appelsin

• 4 cl Licor 43

• 12 cl appelsinjuice

• 2 cl fløde

Skifter du ananas ud med appelsin, får du en variant med endnu mere citruspræg og et andet navn. Perfekt som brunchcocktail.

3. Koldskål Shot

• 2 cl Licor 43

• 4 cl ananasjuice

• 1 cl fløde

Shake og si i små shotglas. Et festligt og anderledes alternativ til klassiske shots.

4. Frozen Koldskål

• 4 cl Licor 43

• 10 cl ananasjuice

• 3 cl fløde

Blend med is og server i et koldt coupette-glas. Perfekt til terrassen!

Flere drinks