Golden Fizz
4 cl. gin 4 cl. citronsaft 1 tsk. flormelis 1 æggeblomme Shake alle ingredienserne kraftigt og server drinken.
Træd ind i en verden af æg i drikkevarer på Drinksdatabasen.dk! Æg er ikke kun en almindelig ingrediens i madlavning, men det tilføjer også en cremet og fyldig tekstur til forskellige drikkevarer. I denne kategori udforsker vi æggets alsidige rolle i en række spændende og velsmagende drikkevarer, der strækker sig fra klassiske cocktails til nærende morgenmadsdrikke.
Æg har længe været en vigtig ingrediens i drikkevarer som f.eks. flips, sours og nogs, hvor det tilføjer en rig konsistens og bidrager til en silkeblød mundfornemmelse. Vi dykker ned i forskellige opskrifter og metoder til at bruge æg i drikkevarer, så du kan udforske og nyde denne traditionelle ingrediens på nye og spændende måder.
I vores kategori af æg i drikkevarer finder du et væld af muligheder for at opleve æggets magi. Uanset om du leder efter en luksuriøs eggnog til feriefester, en forfriskende gin fizz til sommeren eller en nærende proteinshake til træning, har vi opskriften til dig.
Fra klassiske opskrifter som Pisco Sour og Whiskey Sour til moderne kreationer som Espresso Martini med æggehvide skum, er der ingen grænser for, hvordan æg kan forvandle dine drikkeoplevelser. Vores detaljerede opskrifter og trinvise instruktioner giver dig mulighed for at eksperimentere med æg i dine drikkevarer med tillid og lethed.
Så lad os sammen udforske den spændende verden af æg i drikkevarer og opdage, hvordan denne alsidige ingrediens kan tilføre en ny dimension af smag, tekstur og næring til dine favoritdrikke
4 cl. gin 4 cl. citronsaft 1 tsk. flormelis 1 æggeblomme Shake alle ingredienserne kraftigt og server drinken.
2 cl gin Saften af 1 lime 1 æggehvide 1 stænk grenadine Isterninger Kom 4-5 isterninger i en shaker sammen med limesaft, grenadine, gin og æggehviden. Shake det hele og server. Pynt evt. med jordbær.
Isterninger 1 æg 2 teskefuld sukker 10 cl rom 10 cl mælk 10 cl Champagne eller anden god mousserende vin Isterninger hældes i shaker. Æg, sukker, rom og mælk tilsættes. Hældes over i glasset. Champagne tilsættes. Muskatnød rives over den færdige drink.
1 æg 1 tsk sukker 4 cl cognac 4 cl rom Kogende vand Hviden og blommen skilles og kommes i hver sin glasskål. Hviden piskes helt stiv. Blommen røres så længe, at den bliver tyndtflydende. Sukker tilsættes blommerne. Blommer og hvider blandes sammen. Det hældes i et glas, hvorefter whisky og rom tilsættes. Der fyldes…
1 æg 1 teskefuld sukker 4 cl cognac 4 cl rom Mælk Hviden og blommen skilles og kommes i hver sin glasskål. Hviden piskes helt stiv. Blommen røres så længe, at den bliver tyndtflydende. Sukker tilsættes blommerne. Blommer og hvider blandes sammen. Det hældes i et glas, hvorefter whisky og rom tilsættes. Der fyldes op…
1 æggehvide 1 teskefuld citronsaft 1/3 grenadine 2/3 gin Ingredienserne shakes og drinken serveres.
Whisky Flip 1 dl whisky 1 æggeblomme 2 tsk sukker Revet muskatnød Whisky, æggeblomme og sukker shakes med is. Til sidst kommes revet muskatnød over.
Whisky Egg Nog opskrift. 1 dl whisky 1 æg 2 tsk flormelis Mælk Whisky, æg og flormelis shakes med is. Til sidst tilsættes mælk. Whisky Egg Nog er en klassisk og elsket juledrik, der bringer varme og hygge til enhver festlig lejlighed. Denne cremede og krydrede cocktail har rødder i amerikansk og engelsk tradition…