Pure Passionada

    Utrolig lækker cocktail med dansk likør. 2 cl vanilie vodka 2 cl galliano 2 cl pure passion 2 cl gomme sirup 2 cl æblejuice Kom alle ingredienser i din shaker og shake grundligt, si over i dit cocktailglas. Se flere pure shot opskrifter.

    Læs Mere

      Nordic Tropical

      Lime frugten skæres i både og lægges i bunden af et (meget) højt glas, hvor man med en muddler maser saften ud. Isen knuses og hældes i hvorefter man hælder rommen i og der toppes op med mango juice. Rose’s Apricot hældes over for at give farve. Der kan evt. pyntes med strimler af limeskal…

      Læs Mere

        Pink Pussy nr. 1

        1 cl galliano 2 cl rom, hvid 2 cl vodka 1 sjat grenadine 10 cl ananasjuice Lidt flødeskum Isterninger Alkohollen, en lille sjat flødeskum , et par isterninger og Grenadine rystes godt i en shaker hældes op i et glas og fyldes op med ananas juice. Hvis drinken ikke er Pink nok kan der tilføjes…

        Læs Mere

          West Indies Yellowbird

          2 cl galliano 2 cl Bols Creme de Bananes (bananlikør) 5 cl gylden rom 6 cl ananasjuice 6 cl appelsinjuice Isterninger Ingredienserne shakes med masser og is, hvorefter indholdet sies i et longdrinkglas over isterninger.

          Læs Mere

            Æble kage

            Æble kage 3 cl Licor 43 12 cl god æblejuice Letpisket flødeskum I et højt glas hældes Licor 43 – derefter æblejuice og til sidst flødeskum. Stik en lang ske i glasset. Inden man begynder at drikke af glasset røres kraftigt rundt til ca. halvdelen af flødeskummet er blevet opløst. Det ligner en æblekage og bedst…

            Læs Mere

              Ålborg Stadion

              2 cl galliano 2 cl vodka lidt grenadine 8 cl juice, ananas Lidt flødeskum Ingredienserne (ex. grenadine) shakes og hældes i et højt glas. Grenadine hældes gennem en gaffel, så der skabes røde striber på toppen.

              Læs Mere

                Galliano Cold Shot

                2cl galliano Kold kakaomælk Piskefløde Der bruges et højt shot glas hvor gallianoen hældes i, derefter kakaoen, som hældes ned over bagsiden af en ske over gallianoen. Det samme gøres med piskefløden. (skal ikke piskes). Der bliver 3 lag.

                Læs Mere

                  Koldskål #2

                  2 cl Gin 2 cl Galliano 1 cl lime Appelsinjuice fløde/flødeskum efter behov Isterninger Alle ingredienser puttes i en shaker med is og rystes til den dugger. Hældes i højt glas med isterninger.

                  Læs Mere