Virgin mimosa
30 ml juice, appelsin ca 100 ml sodavand, danskvand Kom appelsin juicen i et champagne glas og top op med danskvand. Hvis man kan komme forbi en alkoholfri sparkling wine er det selfvoelgelig at fortraekke.
30 ml juice, appelsin ca 100 ml sodavand, danskvand Kom appelsin juicen i et champagne glas og top op med danskvand. Hvis man kan komme forbi en alkoholfri sparkling wine er det selfvoelgelig at fortraekke.
2 cl gin 2 cl vodka 6 cl danskvand 6 cl sprite Lidt grenadine Evt. jordbær Isterninger Hæld vodka og gin sammen med nogle isterninger i et highball glass. Skift evt. nogle af isterningerne ud med frosne jordbær. Fyld op med halvt danskvand, halvt Sprite. Hæld grenadine ned langs siden af glasset så det meste…
2-4 cl vodka 4 cl solbærsaft 20-25 cl sodavand, danskvand Bland danskvand og solbærsaft sammen og derefter vodka i efter behag.
3 spsk. rom 1 spsk. Cointreau 1½ spsk. lime 1 tsk. sukker 1 danskvand Det hele hældes i et glas og røres godt rundt
2 cl vodka 2 cl apricot brandy 2 cl Rose’s lime 3 cl dansk vand 3 cl Sprite / 7up Ingredienserne shakes og drinken serveres. Pynt med mynteblader og sugerør.
2 cl Cherry Heering 6 cl gin 1 stænk angostura 2 cl citronsaft 2 cl appelsinsaft Danskvand Isterninger Fyld isterningerne i en shaker og tilsæt alle øvrige ingredienser på nær danskvand. Shake ingredienserne og hæld dem over i et glas. Top herefter op med danskvand. Pynt evt. med en skive citron.
4 cl. gin 4 cl. Campari 2 cl. dansk vand Bland det hele i god tid og anbring drinken koldt. Server i highballglas.
9 dl yoghurt naturel 1 ananas 3 dl danskvand 2 spsk. sukker Isterninger Skræl ananasen, og kom den i en blender sammen med danskvand, sukker og yoghurten. Filtrer drinken over i 4 glas med isterninger, hvorefter drinken serveres.
5-6 cl whisky dansk vand isterninger Hæld whiskyen i et whiskyglas. Læg isterninger i og fyld op med dansk vand