Irish Coffee

    Irsk kaffe eller Irish coffee, kært barn har mange navne, men ikke desto mindre er irish coffee en lækker klassisk kaffe baseret irsk cocktail. 4 cl Tullamore D.E.W. Whiskey 1 tsk brun farin Sort kaffe Flødeskum Kom farinen i en kop og fyld trekvart op med kaffe. Hæld whiskyen i og kom forsigtigt lidt flødeskum på…

    Læs Mere

      Bellevue-Palace

      2 cl whiskey 1 cl sød vermouth 1 cl tør vermouth 1 cl Grand Marnier 1 cl citronsaft 1 stænk angostura bitter Isterninger Ingredienserne shakes og drinken serveres.

      Læs Mere

        Sazerac

        5 cl Whiskey 1 stænk Angostura 1 cl pernod 1 sukkerknald Danskvand Stil sukkerknalden i glasset og hæld Angosturaen over. Tilsæt en sjat danskvand, så sukkeret dækkes og rør kraftigt rundt. Tilsæt whiskey og pernod og server drinken.

        Læs Mere

          Affinity

          3 cl whiskey 3 cl sød vermouth 3 cl tør vermouth 1 stænk Angostura 1 cl citronsaft Whiskey, vermouth og angostura blandes i et glas og til sidst klemmes lidt citronsaft over.

          Læs Mere
          lær hvordan man laver en klassisk Manhattan cocktail

            Manhattan

            4 cl whisky 2 cl sød vermouth 1 stænk Angostura Isterninger Kom alle intredienser i dit japanske mixing glas og sir. Pynt evt. med en appelsinskive. Tip: Husk at du kan leje en bartender til din fest og få alle de Manhattens du kan drikke :).   Den Forfinede Elegance af Manhattan Cocktail Manhattan-cocktailen er ikke…

            Læs Mere

              Tom og Jerry – lun udgave

              1 æg 1 tsk sukker 4 cl cognac 4 cl rom Kogende vand Hviden og blommen skilles og kommes i hver sin glasskål. Hviden piskes helt stiv. Blommen røres så længe, at den bliver tyndtflydende. Sukker tilsættes blommerne. Blommer og hvider blandes sammen. Det hældes i et glas, hvorefter whisky og rom tilsættes. Der fyldes…

              Læs Mere

                Tom og Jerry – kold udgave

                1 æg 1 teskefuld sukker 4 cl cognac 4 cl rom Mælk Hviden og blommen skilles og kommes i hver sin glasskål. Hviden piskes helt stiv. Blommen røres så længe, at den bliver tyndtflydende. Sukker tilsættes blommerne. Blommer og hvider blandes sammen. Det hældes i et glas, hvorefter whisky og rom tilsættes. Der fyldes op…

                Læs Mere