Langeland 08

    5 cl jägermeister 7 cl cider, æble ca. 5 vingummi Hæld jägermeisteren i et glas og put der efter slikket i. Når det har stået i 10 minutter tilsætter du æblecider. Serveres afkølet.

    Læs Mere

      Nordic Tropical

      Lime frugten skæres i både og lægges i bunden af et (meget) højt glas, hvor man med en muddler maser saften ud. Isen knuses og hældes i hvorefter man hælder rommen i og der toppes op med mango juice. Rose’s Apricot hældes over for at give farve. Der kan evt. pyntes med strimler af limeskal…

      Læs Mere

      Orange Margarita

      Orange Margarita drinks opskrift 4 cl Sierra Tequila 3 cl Rose’s Lime 2 cl Rose’s Sugar Cane Appelsinskal Bland Sierra Tequila, friskpresset limesaft og sukkersirup i en shaker fyldt med is og ryst kort. Fyld glasset med is. Hæld indholdet af shakeren igennem en sigte. Klem appelsinskal over drinken og kom den i margarita glas….

      Læs Mere

        Slippery Nipples

        2 cl Sambuca 2 cl Bailey En dråbe grenadine Sambuca hældes i et shotglas. Baileyen hældes forsigtigt ovenpå ved hjælp af en ske så ingredienserne ikke blandes. Rune Petersen tilføjer: Alkoholen vil nu ligge i lag og nu kommer det bedste: Tag et sugerør og sug et par dråber op så de ligger i røret….

        Læs Mere

          Campino

          1 flaske vodka Campino bolcher Bland 200 gram Campinobolcher i vodkaen og lad dem stå i et døgns tid. Det ser ikke så lækkert ud at fløden fra bolcherne & vodkaen lægger sig i forskellige lag, men lad jeg ikke afskrække af det. Drikken bliver ens når man ryster den. Det er smart at man…

          Læs Mere

          Laber Larve

          Laber Larve er en populær dansk cocktail, der kombinerer sødme og friskhed i en unik blanding, som har gjort den til en favorit på mange barer og fester. Denne charmerende drink byder på en forfriskende smag af frugter og bær, hvilket gør den ideel til sommeraftener eller som en festlig starter. Laber Larve er kendt…

          Læs Mere

          Calypso

          2 cl rom 2 cl Baileys 1 cl kahlua 1 cl amaretto Knust is Serveres i et højt glas. Der kommer kondens/is på glasset når den er “rigtig”. Brug masser af crushed ice, fordi det brede sugerør skal kunne stå af sig selv når drinken serveres. Jeg var engang på ferie på Sankt Thomas og…

          Læs Mere