Emils hjemmebryg

    1-2 cl bols, blå (blue curacao) 2-4 cl cuba caramel 2 dl juice, ananas Bland bols blue og cuba caramel i et glas. Hæld ananasjuice i (bestem selv om man vil have caramel smagen, eller ananas) alt efter hvad smag du vil have hælde du ananas juice i til og ryst. Drinken vil få en…

    Læs Mere

      Misty Dawn

      2-3 cl. Tequila 1 cl. Grenadine Fanta ShoKata Friskpresset citronsaft Dette er en selvopfunden drink, som pt. kun føres ét sted i verden – på Mama Lustra’s på Vesterbro, København. Drinken laves i et longdrink-glas halvt fyldt med isterninger. Tequilaen hældes over isterningerne og glasset fyldes næsten op med ShoKata. Dernæst hældes grenadine forsigtigt ned…

      Læs Mere

      Laber Larve

      Laber Larve er en populær dansk cocktail, der kombinerer sødme og friskhed i en unik blanding, som har gjort den til en favorit på mange barer og fester. Denne charmerende drink byder på en forfriskende smag af frugter og bær, hvilket gør den ideel til sommeraftener eller som en festlig starter. Laber Larve er kendt…

      Læs Mere

        South Seas

        3 cl. Southern Comfort 1½ cl. Pernod 6 cl. appelsinjuice 3 cl. fløde 1½ cl. blå curacao Isterninger Ingredienserne rystes godt sammen i en cocktailshaker. Hældes gennem en si op i glasset. Blå curacao hældes langsomt i og lægger sig på bunden af glasset. Pynt evt. med skiver af mango eller karambolfrugt. Se andre: Små kolde…

        Læs Mere

          Pepperinha

          man kan ikke krydse disse ting af de skal også i. 1,5 cl. rørsukker sirup. 3-4 basilikum blade. Angostura skal helst være (Angostura bitters) hvis rom helst (ypioc prata – infuseret med sort peber) fremgangs måde lime og rørsukker sirup mortes godt sammen med Angostura Bitters. Tilføj friske basilikum blade og dernæst mortes nænsomt. Fyld…

          Læs Mere