Tom og Jerry – kold udgave
1 æg 1 teskefuld sukker 4 cl cognac 4 cl rom Mælk Hviden og blommen skilles og kommes i hver sin glasskål. Hviden piskes helt stiv. Blommen røres så længe, at den bliver tyndtflydende. Sukker tilsættes blommerne. Blommer og hvider blandes sammen. Det hældes i et glas, hvorefter whisky og rom tilsættes. Der fyldes op…
Stevns Klint cocktail ver.2
Denne drink er kreeret af vores trofaste læsere. En lækker fyldig drink, der også er velegnet som alternativ til dessert efter middagen. 4 cl Kirsebærvin 2 cl Cointreau 10 cl mælk Det hele røres sammen i et glas og fyldes op med is.
PT’s favorit – Wild Ocean
Isterninger, Gin, Vodka og Blod Appelsin juicen hældes i en mixer og shakes indtil mixeren er iskold udenpå. I et highball glas fyldes med nye isterninger og blue curacao, og forsigtigt hældes indholdet fra mixeren i. Normal appelsin juice kan også bruges, men blod appelsin gir den et ekstra “twist”. enjoy!
RibenaSpecial
2cl vodka, solbær 2dl juice, appelsin 1 stænk sirup, solbær (creme de cassis) eller Ribena-saft Først hældes vodka’en i, herefter blandes det op med appelsinjuicen og til sidst kommes Ribena solbær saft i. Det smager rigtigt godt.
Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey 2 cl lime 1.5 cl akaciehonning 1.5 cl mandelsirup 3 cl rom 2 cl Malibu 2 cl lakridssirup. Tilberedning Kom limesaft, honning, mandel sirup, malibu og lys rom i en shaker og fyld med is. Shake grundigt og si det over i et martiniglas. Hæld nu stille og roligt lakridslikøren i,…
Sombrero Spinner
3 cl. tequila 3 cl. Cointreau 2 cl. jordbærlikør 4½ cl. appelsinjuice 4 jordbær Knust is Is, Cointreau, jordbærlikør, appelsin og jordbær blendes til en blød konsistens. Garneres med spyd af halve jordbær og en appelsinskive. Serveres i et højt champagneglas
Sea Breeze #2
1 cl gin 2 cl grenadine 2 cl citronsaft Knuste isterninger Isen hældes i et glas. Gin, grenadine og citronsaft hældes over. Drinken omrøres. Pynt evt. med en skive lime.