Florida

    1 teskefuld whisky 2 stænk grenadine Saften af 1/2 citron Saften af 1/2 appelsin Ingredienserne shakes. Pynt evt. ved at droppe et rødt kirsebær i glasset.

    Læs Mere

      Tom og Jerry – kold udgave

      1 æg 1 teskefuld sukker 4 cl cognac 4 cl rom Mælk Hviden og blommen skilles og kommes i hver sin glasskål. Hviden piskes helt stiv. Blommen røres så længe, at den bliver tyndtflydende. Sukker tilsættes blommerne. Blommer og hvider blandes sammen. Det hældes i et glas, hvorefter whisky og rom tilsættes. Der fyldes op…

      Læs Mere

        PT’s favorit – Wild Ocean

        Isterninger, Gin, Vodka og Blod Appelsin juicen hældes i en mixer og shakes indtil mixeren er iskold udenpå. I et highball glas fyldes med nye isterninger og blue curacao, og forsigtigt hældes indholdet fra mixeren i. Normal appelsin juice kan også bruges, men blod appelsin gir den et ekstra “twist”. enjoy!

        Læs Mere

          Manchete

          1 cl vodka 2 cl ananasjuice 3 cl tonicvand Isterninger Et glas fyldes med isterninger. Vodka, ananasjuice og tonicvand hældes over og drinken omrøres. Prøv også en Gin og tonic.

          Læs Mere

            RibenaSpecial

            2cl vodka, solbær 2dl juice, appelsin 1 stænk sirup, solbær (creme de cassis) eller Ribena-saft Først hældes vodka’en i, herefter blandes det op med appelsinjuicen og til sidst kommes Ribena solbær saft i. Det smager rigtigt godt.

            Læs Mere

            Fifty Shades of Grey

            Fifty Shades of Grey 2 cl lime 1.5 cl akaciehonning 1.5 cl mandelsirup 3 cl rom 2 cl Malibu 2 cl lakridssirup. Tilberedning Kom limesaft, honning, mandel sirup, malibu og lys rom i en shaker og fyld med is. Shake grundigt og si det over i et martiniglas. Hæld nu stille og roligt lakridslikøren i,…

            Læs Mere

              Sombrero Spinner

              3 cl. tequila 3 cl. Cointreau 2 cl. jordbærlikør 4½ cl. appelsinjuice 4 jordbær Knust is Is, Cointreau, jordbærlikør, appelsin og jordbær blendes til en blød konsistens. Garneres med spyd af halve jordbær og en appelsinskive. Serveres i et højt champagneglas

              Læs Mere