Heliumballoner
Earlybird
Ginbutikken
Plakana
Eventzonen

Champagne-egg-nod

Champagne Egg-Nod

  • 1 æg

  • 2 teskefulde sukker

  • 10 cl rom

  • 10 cl mælk

  • 10 cl champagne eller anden god mousserende vin

  • Isterninger

  • Muskatnød (til pynt)

Fremgangsmåde:
Kom isterninger i en shaker. Tilsæt æg, sukker, rom og mælk. Ryst godt. Hæld over i et glas og top med champagne. Riv lidt frisk muskatnød over til sidst.

 

Champagne Egg-Nod er en twist på den klassiske Eggnog, men med en boblende opgradering. Hvor den traditionelle eggnog ofte forbindes med jul, bringer denne version festen ind i det nye år – med et strejf af luksus og masser af smag. Kombinationen af rom og champagne giver en perfekt balance mellem cremet fylde og sprudlende friskhed, mens ægget og mælken skaber en rig og glat tekstur.

Denne opskrift egner sig især godt til nytårsaften, men fungerer også som en dekadent aperitif eller dessertdrink ved særlige lejligheder. Brug gerne en god mørk rom for ekstra dybde – og vælg en tør champagne eller cava for at skabe kontrast til sødmen fra sukker og mælk.

Drinksdatabasen er Champagne Egg-Nod en populær nytårsdrink, som også inspirerer til variationer med bourbon eller kryddersirup. Prøv også lignende festlige drinks som Champagne Daisy eller White Russian – perfekte til både gæster og cocktailentusiaster med hjemmebar.

Har du selv en opskrift, du gerne vil dele? Så indsend din drink her og bliv en del af Danmarks største drinksopskrift-side.