Champagnebrus

  Champagnebrus:

  • 2 cl Cuba caramel
  • 1 cl Rose’s lime
  • 8-10 cl grøn sodavand
  • Isterninger

  Fremgangsmåde:
  kom alle ingredienser i dit highball glas og rør rundt med din barske. Kom evt. en skive lime i.
  Se flere drinksopskrifter

   

  Champagnebrus: En Boblende Hyldest til 90’ernes Elegance

  I hjertet af 1990’ernes festlige scene var der en drink, der symboliserede alt, hvad denne glitrende æra stod for: Champagnebrus. Denne ikoniske cocktail er en hyldest til elegance, luksus og livets glæder og har vundet popularitet for sin forfriskende smag og for sin evne til at bringe en festlig stemning til enhver lejlighed. Champagnebrus-drinken er ikke bare en almindelig cocktail; den er en boblende manifestation af stil og raffinement, der fortryller sanserne og vækker minder om de glade dage fra 90’erne.

  Med sin skinnende gyldne farve og sin delikate boblende konsistens er Champagnebrus-drinken et syn at skue, der straks fanger øjet og vækker nysgerrigheden. Denne drik, der emmer af glamour og elegance, er kendt for sin luksuriøse smag og sit subtile hint af festivitas, der gør den til en uundgåelig del af enhver festlig begivenhed.

  At skabe en Champagnebrus-drink kræver en blanding af nøje udvalgte ingredienser, der hver især bidrager til dens karakteristiske smag og udseende. En base af champagne danner rygraden i denne cocktail, der bringer en sprød og forfriskende fornemmelse til blandingen, hvilket skaber en følelse af fest og fejring. Sukker og angostura bitter tilføjer en subtil sødme og krydret nuance til blandingen, der giver dybde og kompleksitet til smagsprofilen.

  Men det, der virkelig adskiller Champagnebrus-drinken fra andre cocktails, er dens evne til at skabe en festlig stemning og bringe folk sammen. Champagne, med sin association til luksus og fest, har altid været et symbol på glæde og jubel, og det er denne aura af festivitas, der omgiver Champagnebrus-drinken og gør den til en uundgåelig del af enhver festlig begivenhed.

  Serveringen af en Champagnebrus-drink handler ikke kun om smag; det handler også om at skabe en atmosfære af fest og glæde. Den gyldne farve og den delikate boblende konsistens gør denne cocktail til et imponerende syn, der straks skaber en festlig stemning. Serveret i et elegant champagneglas med en skive citron som garnér, er Champagnebrus-drinken en invitation til at omfavne livets glæder og til at fejre hverdagens små sejre.

  Men hvad gør Champagnebrus-drinken virkelig speciel, ud over dens luksuriøse smag og festlige udseende, er dens evne til at skabe uforglemmelige øjeblikke og minder. Det er en drink, der fejrer livets glæder og deler dem med dem, vi elsker, og det er denne forbindelse til fællesskab og samvær, der gør Champagnebrus-drinken til en tidløs klassiker.

  Så næste gang du ønsker at hæve et glas til livet og fejre dets glæder, skal du bestille en Champagnebrus-drink. Lad dens gyldne farve og boblende konsistens tage dig med på en rejse gennem tid og minder, og lad dig forføre af den festlige stemning, som kun en Champagnebrus-drink kan bringe til bordet.

   

  51 thoughts on “Champagnebrus

  1. Fantastisk drink skal nyde hver gang man går i by!! 🙂

  2. Fantastisk drink – 1. gang jeg prøvede drinken var i år 2000 og den rangerer fortsat højt på drink-listen.

  3. Hæld lidt smeltet chokolade på rundt på kanten af et glas og stil glasset i fryseren til chokoladen er størknet, og lav så drinken deri. Det er guld

  4. Lækker drink 😉 Mums! Ååh, jeg mindes stadig min første erfaring med den.. Det var da mine 3 veninder og jeg var i byen og købte 22 champagnebrus på ½ time! Yeah, that’s the way to party! Hehe. MIX DEN! Jeg anbefaler 😀

  5. Luk Jeres beskidte munde.. den drink er gud..

  6. Halløjsa! 2 cl. vodka i bunden, så smager den endnu bedre… c”,)

  7. Mmm…! Alt jeg kan sige! Som barn elskede jeg isen! Nu elsker jeg isen OG drikken!!! 🙂 Put dog et “skvæt” vodka i. Det giver lige “prikken over i’et”!

  8. Prøv at bruge hjemmelavet sour (½ ahornsirup og ½ citronsaft). Det smager endnu bedre…

  9. Skal man bruge roses lime? findes der ik noget andet man kan bruge?

  10. Du kan bruge en hvilken som helst limesaft.
   Rose’s Lime er bare den der er lettest tilgængelig (og den folk oftest forbinder med limejuice i drinks)

  11. det er og bliver en vinder men husk lige alle de andre fede drikke der er der ude.
   Også i 2005. PARTY m/

  12. Øh.. den smager meget godt men bliver sku godt nok alt for skummel/vummel i længden!

  13. Nu kan det bare ikke blive fyraften hurtigt nok 😉

  14. den er da for go man… man kan drikke sig tæske stiv i det der kræs… guf

  15. fantastisk, men ikke min favorit,,,

  16. Prøv at erstatte lime, med ægte bobblevand – en klassiker der slår

  17. Alt det er da meget godt, men det er jo ikke en rigtig drink. Og ikke en man kan drikke mange af på en aften. MAn får jo sukkershocks! En klar børnesjampanjedrink…og så ligger den nr. 1?

  18. Kan man godt bruge grønlime saft i stedet for Rose’s lime?

  19. Jeg plejer at laver min med schweppes lemon og cuba caramel, godt og enkelt :o)

  20. Må godt nok sige at den ser ligt kvalm ud… der er jo RET meget sukker i

  21. Den er bare skøn, man kan næsten smage chokoladen.

  22. Mine børns urin smager bedre !!

  23. nogle som har en helt anden måde at lave den på? gerne uden cuba caramel

  24. Ej nu må i fanme holde, nr.1.. tag den flaske cuba caramel og bæller den ren. Og ta så og spis jer en champ-is så smager den muligvis bare lidt godt og har lidt effekt!(jeg kan næsten smage chokoladen, hooold kæft mand)

  25. Simpelthen den bedste drinks der findes, uhm uhm

  26. Den smager super lækkert! Lige til at skylle ned som var det ren sodavand. Jeg synes ikke den er kvalm som nogen mener, den er jo ikke så meget forskellig fra en alm. sodavand.

  27. Man kan også lave den uden 1 cl Rose’s lime… hvis man bare fylder ca. 2-3 cm cuba caramel op i et glas og så med grøn sodavand i den ene hånd og en citronsaft i den anden hånd, så vender man begge hænder på hovedet og fylder glasset op 😉

  28. Fantastico !
   Lækker drink !
   Skal nydes hvorend man er henne !
   Mums , Mums !

  29. Tror jeg havde bællet ca. 10 fad øl, på et diskotek, så købte jeg denne drink og pludselig var det som at være i himlen, FUCK DEN ER GOD!

  30. Det her er en rigtig teenage-drink, der for mit vedkommende vækker mange minder fra folkeskole- og gymnasie-tiden.

   Hvis man laver en ordenlig, stor drink er det stilet, både med Champagnebrus og Filur, hvis man i stedet for isterninger bruger den pågældende sodavansis. Bare ned i glasset med pinden opad…

   Mere af det hele!

   PS: Ja, Rasmus er en nørd, der sandsynligvis lige er begyndt på at have filosofi i gymnasiet,

  31. Hold da kæft en nice drink,, alle piger er vilde med den drink…! Var nød til at lave den til alle pigerne til en kæmpe fest,,, Så drenge, lav den drink og i bli’r populære, for en aften!!!!!!

  32. Rose’s Lime Kan Købes i Irma for 25 kr..
   Så det er ikke så svært at få fat på, som folk siger!!. 🙂
   PS. Det er en Sindsyg lækker Drink..

  33. Kan man fryse denne skønne drink, så ma. Kan få den som champagnebrus ispind?

   1. Hej Eva
    Det kan du sagtens, dog sikre dig evt. brus er “brugt” først 🙂

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *