Jägerbomb

Du skal bruge:
En ordentlig jägerbomb:
25 cl redbull
4 cl vodka
4 cl jägermeister i et shotglas

 

 

Hvad er Jægermeister?
Jägermeister er en urte, bitter likør fra Tyskland fremstillet af en hemmelig blanding af over 50 urter, frugter og krydderier. I de senere år har det fået en berygtet ry som en væske, der vil få dig meget beruset, meget hurtigt. Det er mest på grund af dens anvendelse i skydespil, især den berygtede Jager Bomb. Jägermeister ry er en af disse had-kærlighedsforhold opfattelser, der kommer med mange af de stærkere destilleret spiritus, der ofte misbruges (dvs.. Tequila). Jägermeister har dog en plads i mange “smarte” cocktails til at tilføje en kompleks, naturlægemidler tilbage til drikkevarer.

Hvordan bliver Jägermeister lavet?:

En hemmelig opskrift af 56 ingredienser, som omfatter “kanel-bark fra Ceylon, bitter appelsin skind fra Australien, Santal fra East India, ingefær rødder fra det sydlige Asien og selvfølgelig, nogle hemmelige urter.” Det er omtrent lige så meget som de destillerier vil fortælle offentligheden. Men vi ved, at uanset hvad blandingen er udblødt i 5 måneder i alkohol og vand. Dette koncentrat blandes og filtreres derefter opbevaret i eg i et år, hvorefter den blandes med sukker, karamel og mere vand og alkohol før aftapning.

Det er sandsynligt, at den mystiske dele af processen ført til nogle af intriger i ånden.

Hos Drinksdatabasen har vi specialiseret  op i lækre drinks, cocktails, alkoholfrie drinksopskrifter mm. Find de bedste drinks hos os. Siden 2001 har vi sikret danskerne lækre opskrifter til enhver lejlighed. Find alt fra Gin drinks, rom drinks, vodka drinks, champagne drinks, cognac opskrifter mm. Heidis Bier Bar opskrifter

One thought on “Jägerbomb

  1. Den lækker drinks, plejer jeg at kalde bomber over københavn, da jeg og gutter altid bestiller 100 af dem på en bar i københavn. De smager dælme godt!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *