Så det tid til drinks cocktail messe i København

  Nyd cocktails mixet af verdens bedste bartendere og mixologister, smag på spiritusnyheder fra branchens topproducenter, og lær at mixe den perfekte cocktail. Det er noget af det, shakeren er fyldt med, når Danmark igen blænder op for landets spiritus- og cocktailfestival til februar, og byder spirituselskere fra hele verden velkommen til to enestående dage i cocktailens tegn.

  Den 26. og 27. februar afholdes Danmarks anden spiritus- og cocktailfestival, ‘Copenhagen Spirits and Cocktails’ bestående af en del messe, en del konference og en del cocktailparty.

  Festivalen er for både de professionelle ydere bag baren og de glade nydere foran, som i Moltkes Palæ kan opleve nogle af verdens bedste bartendere folde sig ud. Her deler de ud af deres erfaringer med shakers, spiritus og mixers, ligesom de giver smagsprøver på deres ekstraordinære håndværk.

  I kølvandet på den renæssance, cocktailkulturen oplever i Øjeblikket, er der også røre i spiritusbranchen. Nye innovative spiritustyper dukker op, og gamle næsten glemte mærker får en ny opblomstring. Ud over seminarer og foredrag byder festivalen derfor også på et væld af stande, hvor du kan forkæle ganen med nyheder og klassikere fra branchens førende spiritusproducenter.

   

  Drinksdatabasen
  Hos Drinksdatabasen har vi specialiseret  op i lækre drinks, cocktails, klassiske cocktail, klassiske cocktails mm. Find de bedste drinks hos os. Siden 2001 har vi sikret danskerne lækre opskrifter til enhver lejlighed. Find alt fra Gin drinks, rom drinks, vodka drinks, champagne drinks, cognac opskrifter mm. drinksopskrifter til din fest.

  One thought on “Så det tid til drinks cocktail messe i København

  1. Vi håber at besøge denne messe næste år, da vi nyder cocktails, og normalt arrangerer vi vores fredagsaften fest med cocktails på kontoret.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *