×

Sort Svin

Sort Svin

1 flaske vodka
Tyrkisk peber

Knus den tyrkiske peber og læg dem i vodkaen.
I løbet af en dags tid vil bolscherne være opløst og drinken er drikkeklar.

Serveres som shots.

15 kommentarer

comments user
Niels Christian

Der skal min. 300g tyrkisk peber i pr. flaske. Og det kan altid betale sig at hakke dem i en hurtighakker/blender først 🙂

    comments user
    Brian Olesen

    Men skal man hælde det over i en anden beholder? For der er jo ikke plads til 300 g. I en fyldt flaske

comments user
mulle=)

Det er en go vodka men ak’lt for dyr.!

comments user
don

Det er en hapser, som Niels siger så skal der min. være 300gram, men jeg laver min med 500

comments user
Dukke

når i siger en flaske, er det så 1L, eller 70cl??

comments user
frede!

fin nok men 500 g. gør det ik’ der skal meget mere til

comments user
Børge

I skal prøve spermolade.. sort svin, sperm, gammel dansk… Værsgo.

    comments user
    Marianne

    addddr

comments user
Malte

Nu har den flaske licor 43 jo INTET med vodka at gøre.
Men jeg anbefaler 300-400g bolcher til en flaske 70cl..
Køb bare billig vodka, du smager det ikke alligevel..
Bolcherne kan erstattes med nærmest alle bolcher, Rustne søm, lidt mindre “krads” lakrids.
Blå ugler for Ugle-gylp..
Kan virkelig anbefale at prøve det med Sismofytter!

    comments user
    admin

    Hej Malte

    Ved ikke lige hvor du har fået Likør 43 ind i billedet?

comments user
Niller

I skulle prøve perkersvin!
-En perker
-Jeltsin vodka, helst en tønde til den grimme smag!
-1 hvidløg

Kastes i en havefræser, vodka på, ild til.

Slukkes med dynger af afkogt baconfedt!

    comments user
    Casper

    Jeg har sku ondt af dig niller…

comments user
Brian Pedersen

Det er meget længe siden at jeg har lavet denne “Tyrkisk Peber Shot” men har netop genoptaget idéen.
240 gr (2 poser) Tyrkisk Peber fra Rema1000 og en flaske billig vodka er helt fint. Smager stadig super godt.

comments user
peter

Jeg vil kort tilføje at de oprindelige tyrkiske peber som man købte i 90’erne blev opkøbt af Fazer.
Jeg brugte en dag på at google hvad der egentlig skete. Perelly (Per og Elly) solgte åbenbart kun mærket ‘tyrkisk peber’ og beholdt selv opskriften. Fazers tyrkisk peber er nemlig rimelig fesen ift den gamle Perelly-udgave. Det viser sig så at budgets tyrkiske peber faktisk er produceret af – tadaaa – Per og Elly.

Pointen er: hvis du vil have den gode gamle tyrkiske peber med stærk smag tilbage så skal du købe budgets tyrkiske peber fra føtex/netto/mv

    comments user
    Mikkel

    Den kommentar var guld værd, Peter!
    1000 tak – den skulle jo gerne smage som i 90’erne..

Send kommentar