Cuba Strawberry – Strawberry Kiss
Alle ingredienser shakes og hældes over knust is. Pynt med friske jordbær
Drinks – Drinks Opskrifter – Cocktails – Drinksopskrifter
Drinks opskrifter, Drinksopskrifter, cocktails, sommerdrinks mm.
Amaretto er en mandel-likør lavet på abrikos.
Oprindelig produceret i Italien, men mange andre producenter har den nu i sortimentet.
Amaretto er en italiensk likør med smag af mandel/marcipan. Smagen kommer typisk fra arbikosens kerne, men kan også laves på mandler. En af de mest kendte og elskede amarettolikører, er Amaretto Disaronno.
Den er produceret i lidt over 100 år og har en skøn smag. Sjovt nok er den slet ikke lavet på nødder, herunder mandler, så jer med nødeallergi kan roligt drikke den.
Alle ingredienser shakes og hældes over knust is. Pynt med friske jordbær
Det hele blandes og drikkes KOLD
2 cl Vodka Kurant 2 cl Roses Lime 5 isterninger Toppes med Sprite Serveres i longdrink glas og pyntes evt. med en limeskive. Der kan med fordel dobles op men … Læs mere →
Du skal IKKE bruge cuba strawberry, men cuba Passion. Den stod ikke på listen. Den er ganske nem at lave, og den smager vildt godt, hvis man ikke ligefrem er … Læs mere →
2 cl amaretto 2 cl southern comfort 3 cl rose’s abricot 10 cl sprite Isterninger Shake Amaretto (Disaronno er bedst), Southern Comfort og Rose’s apricot med knust is. Det hældes … Læs mere →
5 cl amaretto 5 cl whisky Bland whisky’en og amaretto’en og kom is i. Se også: Mai Tai opskrift
1 del amaretto 1 del malibu 2 dele juice, ananas Kom ingredienserne i highball glas med is og rør.
1,5 cl amaretto 1,5 cl rom, hvid 1,5 cl rom, mørk juice, ananas juice, appelsin 1,5 cl grenadine 2 cl saft, citron 1 tsk. sukker Alle ingredienserne hældes op i … Læs mere →
2 cl amaretto 2 cl Peter larsen kaffe 1 klat flødeskum Evt. lidt chokoladekrymmel Hæld amarettoen i et højt shotglas og put en klat flødeskum i. Hæld derefter kaffen forsigtigt … Læs mere →
2 cl rom 2 cl Baileys 1 cl kahlua 1 cl amaretto Knust is Serveres i et højt glas. Der kommer kondens/is på glasset når den er “rigtig”. Brug masser … Læs mere →