Cuban Manhatten
3 cl lys rom 3 cl sød vermouth 1 stænk Angostura Ingredienserne røres sammen og drinken serveres.
Rom laves på sukkerrør, hvor saften bliver kogt og det meste af sukkeret filtreret fra.
Tilbage har man melasse, som er en mørk sirup lignende masse. Denne masse tilsættes gær, som spiser det resterende sukker og omdanner det til alkohol.
Herefter varmes væsken op til ca. 78 grader, hvor alkoholen fordamper. Den process kan gentages alt efter hvad der ønskes af produkt. Hvid rom er enten en ikke-lagret rom, eller en lagret rom som er filtreret gennem aktivt kul, som fjerner farven.
Hvid rom bruges typisk i drinks, men enkelte premium rom kan også nydes rent.
3 cl lys rom 3 cl sød vermouth 1 stænk Angostura Ingredienserne røres sammen og drinken serveres.
2 cl cognac 2 cl hvid rom 2 cl grand marnier 2 cl citronsaft Ingredienser shakes og drinken serveres.
3 cl hvid rom 1,5 cl Cointreau 1,5 cl Galliano 1,5 cl limesaft Ingredienserne shakes og drinken serveres.
2 cl hvid rom 2 cl mørk rom 1 cl Cointreau 5 cl ananasjuice 5 cl appelsinjuice 2 cl limesaft 1 stænk grenadine Isterninger Alle ingredienser på nær den mørke rom shakes og hældes over i et glas. Den mørke rom puttes herefter forsigtigt oveni så den flyder ovenpå og drinken serveres.
6 cl. rom 2 cl. citronsaft 1 tsk. grenadine Æggehvide Isterninger Shake ingredienserne grundigt og server drinken.
Isterninger 1 æg 2 teskefuld sukker 10 cl rom 10 cl mælk 10 cl Champagne eller anden god mousserende vin Isterninger hældes i shaker. Æg, sukker, rom og mælk tilsættes. Hældes over i glasset. Champagne tilsættes. Muskatnød rives over den færdige drink.