Ginger Smash
2 cl Rose’s Grenadine 12 cl ginger beer klemt lime båd. Ingridienserne tilsættes et glas med is og der røres let rundt. Se flere drinks med Roses sirup
2 cl Rose’s Grenadine 12 cl ginger beer klemt lime båd. Ingridienserne tilsættes et glas med is og der røres let rundt. Se flere drinks med Roses sirup
2 cl citrusvodka 4 cl appelsinjuice 1 stænk blå bols 1 stænk citronsaft Hæld vodkaen op, efterfulgt af appelsin juicen. Hæld et stænk Bols i (for farve) og tilsæt lidt citron eller lime saft (helst friskpresset) og RØR RUNDT. Altid røre rundt i en drink! 😉
4 cl gin 2 cl grenadine 4 cl limejuice Isterninger Bland gin, grenadine & limejuicen sammen og shake den over is. Fordel blandingen ud i små shotsglas. Drinken kan også laves som Slush! put alle ingredienserne i en blender og blend dem til slushice. husk hvis du vil lave den som slushice skal du bruge…
2 cl vodka 4 cl appelsinjuice 3 cl æblejuice 1 cl Pisang Ambon Isterninger Sådan gør du: 1) Find et rimeligt stor glas. 2) Put et par isterninger i. 3) Hæld først vodkaen i, så appelsinjuicen, æblejuicen og til sidst Pisang Ambon’en. 4) Sørg for at den er helt kølet ned (køleskabs temperatur) 5) Drik…
2 cl Vodka 2 cl Galliano 1 cl Southern Comfort 6 cl Appelsin Juice Isterninger Ingredienserne shakes med 6-8 isterninger. Serveres i et højt champagneglas fyldt med isterninger.
1 banan 3 cl citronsaft 3 cl mælk Isterninger Alle ingredienserne blendes indtil konsistensen er blød og cremet. Pynt evt. med hakkede valnødder.
Bland Cuba Strawberry, Mælk og en smule grenadin (bare for farve) i en shaker med is, og shake til det er koldt. hæld op i shot glas og top med flødeskum 😉
3 cl 2 cl grøn Chartreuse Gin og Chartreuse blandes sammen, og der tilføres et stænk af Orange Bitter
3 cl Cognac 2 dele Kahlua 1 del Galliano Isterninger Revet muskatnød på toppen Ingredienserne blandes og drinken serveres. Pynt evt. med limefrugt. Se også: Drinks med Kahlua
5 cl jägermeister 7 cl cider, æble ca. 5 vingummi Hæld jägermeisteren i et glas og put der efter slikket i. Når det har stået i 10 minutter tilsætter du æblecider. Serveres afkølet.