Suki

    25 ml jägermeister 25 ml limonchello Suki er en shooter, altsaa et shot mix’et med forskellig alkohol. Fyld et shotglas halvt op med lemonchello og brug en ske til at layer Jaeger. Hvis begge ingridienser af afkoelede smager det ekstra godt. Se også andre opskrifter med Jägermeister

    Læs Mere

      Lagoon

      2 cl blå bols 1 cl grand marnier 4 cl vodka 4 cl juice, ananas evt. 1 skive ananas Knust is Shake alle ingredienser og hæld op i et margaritaglas med knust is og pynt med ananas.

      Læs Mere

        Ice coffee

        2 cl baileys 2 cl whisky 4 cl kaffe først skal man lave en kold kaffecreme: 1 del nescafé, 1 del sukker og 8-10 dele postevand blendes til det skummer. Whiskey,og Baileys hældes i et glas fyldt med is. toppes op med kaffecremen.

        Læs Mere

          Russisk Heroin

          Til dem der tør 😉   1,5 cl kahlua 1,5 cl tequila lidt kaffepulver Lidt sukker 1 limebåd 1,5 cl Kahlua og 1,5 cl Tequila blandes i et shotglas. 1 båd lime dyppes med den ene side i sukker og med den anden i kaffepulver. Shottet drikkes og limen tages i munden. Se også: Drinks…

          Læs Mere

            Filur-is

            1/3 vodka, raspberry 2/3 appelsinsodavand Det er enkelt. 1/3 Raspberry (jeg fortrækker Smirnoff Raspberry) Blandet op med Squash Det smager fuldstændig som Filur

            Læs Mere

              Starteren

              2cl pisang ambon 2cl vodka 0.5 cl grenadine 3 dl juice, appelsin hæld vodka og pisang ambon i et long-drink glas, bland der efter op med juice (ananas el multi-juice kan også bruges). Put 2-3 isterninger i og hæld forsigtig en sjat grenedin i, så den lægger sig flot i bunden.

              Læs Mere

                Prinsesse

                2 cl gin 2 cl vodka 6 cl danskvand 6 cl sprite Lidt grenadine Evt. jordbær Isterninger Hæld vodka og gin sammen med nogle isterninger i et highball glass. Skift evt. nogle af isterningerne ud med frosne jordbær. Fyld op med halvt danskvand, halvt Sprite. Hæld grenadine ned langs siden af glasset så det meste…

                Læs Mere