Pina Colada opskrift

     

    Pina Colada opskrift

    • 4 cl Lys rom
    • 6 cl Kokoscreme
    • 12 cl Ananasjuice
    • 1 kop isterninger

    Fremgangsmåde:
    Blend det hele og server i et hurricane glas

     

    Man kan også lave en nem udgave:
    5 cl Malibu rom
    5 cl Kokosmælk
    10 cl Ananasjuice
    Fløde

    Kan du lide Pina colada, kan vi også anbefale deres alkoholfrie eller “virgin” udgave:
    Alkoholfri PinaColada

    • 6 cl Kokoscreme
    • 12 cl Ananasjuice
    • 2 cm Ananasskive
    • 1 skive Vanilje is
    • Blendes

    Der findes utrolig mange forskellige versioner af drinken og alt efter hvor i verdenen du er har de nok en anden version af denne klassiske sommer drink. Pina Colada kan varierer fra område til område. Rommen kan varierer. Selv i Danmark i 90érne brugte man fløde, hvilket aldrig burde anbefales.

    Se også: Sommerdrinks

    Hos Drinksdatabasen har vi specialiseret  op i lækre drinks, cocktails, klassiske cocktail, klassiske cocktails mm. Find de bedste drinks hos os. Siden 2001 har vi sikret danskerne lækre opskrifter til enhver lejlighed. Find alt fra Gin drinks, rom drinks, vodka drinks, champagne drinks, cognac opskrifter mm. drinksopskrifter til din fest. Din Pina Colada opskrift

    51 thoughts on “Pina Colada opskrift

    1. Igen – som med de fleste drinks – så bliver pina colada mere maskulin og smagfuld (efter min smag), hvis man mixer 2 dele rom, 1 del kokosmælk og 3 dele ananasjuice (jf. denne opskrift bliver det så 5 cl rom, 2.5 cl kokosmælk og 7.5 cl juice).

      Derudover kan man pifte op med et (par) stænk vodka…

      ((o;

    2. Helt klart en drink som kan anbefales til piger. For den er ret sød. Tror derimod hellere at fyre skulle finde noget andet.

        1. Enig, det er da noget kønsfordomsfuldt sludder at en mand hellere skal finde noget andet at drikke. Drik dog løs om du lyster, kvinde som mand. Jeg har selv ingen problemer selv med at bestille en pina colada (eller en strawberry daiquiri for den sags skyld) ude i byen bare fordi jeg er mand og nogle har fordomme

    3. Der er mange opskrifter på denne drink, prøv denne:
      4cl Malibu rom, 4cl kokos creme/mælk 8cl Ananas juice. og is mixes i en blænder og vubti, så har du min Piná Colada favorit…
      Ananasjuicen findes i en Ananas/kokos version som er rigtig god, men har ikke set den i DK Desværre???

    4. Jeg ville dog aldrig bruge hvid rom i en Pina Colada, men brun. Kokosmælk – det skal være den søde ikke den man bruger til madlavning. Og så et lille skvat fløde i – så er den hjemme

    5. Jeg har en altaernativ opskrift fra Scandinaviahotellet på Amager kbh. Den er lidt mere omstændig, men det er KANON!:
      Kokus mix: 1 dåse kokusmælk og 1 liter ananasjuice blandes og sættes på køl.

      Put isterninger i din blender, kom 3 Cl hvid rom og 15 Cl kokus mix i blenderen, tilsæt en smule fløde og start maskineriet… tro mig, den er suveræn!! :o)

    6. Den er helt kanon. Men den SKAL laves med kokos-creme… ikke kokosmælk. Og ja. Der er stor forskel.

      1. Hej Pia, jeg har desværre det lige som dig, kan heller ikke finde anden kokos creme end det jeg har i en håndcreme, og jeg er ikke sikker på at det er et hit at blande i

    7. Den “Originale” opskrift lyder som følger
      4 dele hvid rom
      2 dele mørk rom
      6 dele ananas juice
      4 dele Coconut creme

      alle ingredienser blændes med isterninger, og i har den bedste Pinä Colada man kan tænke sig

    8. Hey, den måde jeg kender fra Café CC i Odense er:

      2 cl mørk rom (Captain morgan)
      4 cl kokosrom (Malibu)
      8 cl Ananas juice
      5 cl fløde
      Isterninger

      Det hele blandes og blendes, hvorefter den får en rigtig god konsistens! Dog synes jeg max man skal have 2 af disse drinks, da det ellers bliver for kvalmt!

    9. Den er dæl’me god… Men ja, folk har helt ret når de siger, at den hurtig kan blive lidt vammel. Specielt hvis man laver Pina Colada Fløde Edition 😉

    10. Helt klart verdens bedste drink… men hvofor ødelægge den med mørk rom?… hvid rom er det bedste helt klart!!! men der skal altså ik så meget fløde i som der står her (ovennævnt)… så blir den altså klam.. men ellers mums!!!

    11. Prøv også med fløde eller flødeskum. Den bliver lige et hak bedre hvis den blendes frem for shakes

    12. Er enig med Tigermissen. Jeg synes at de første 4 slurke var gode men så blev den lidt kvalmende…

    13. Nu må I lære at lave den rigtigt:
      Mørk Rom
      Malibu
      Coconut cream
      Fløde
      Ananas Juice
      Masser af is selvfølgelig og blendes.. SLURK!

    14. i ska sku da bruge puerto ricansk rom
      BARCARDI

      bare
      isterninger
      ananassaft
      kokosnødcreme ikke mælk
      og saa barcardi

    15. Hvor kan jeg købe creme og coconut til Piña Colada i blenderen henne?

      Opskriften lyder således:
      6 cl rom
      3 cl. sour
      1 cl. triple sec
      3 cl creme og coconut

    16. Ham der skriver at Piña Colada indeholder Malibu kan godt gå hjem og prøve igen.

      Piña Colada :

      4 cl. hvid rom ex. havana

      2 dele Ananasjuice

      1 del Fløde

      2 tsk Kokoscreme (afhængig af type)

      (Sukker – afhængig af kokoscremen)

      Is og køres i blender – men ikke så meget is at den bliver slush agtig.

      Dertil skal det siges at afhængig af den kokoscreme man bruger, findes der nogle med og nogle uden sukker (ex. kokosmælk), så dertil vil jeg putte ekstra sukker i ellers er kokos´en en anelse tam i det. Nogle putter Roses lime i drinken også, men personlig har jeg aldrig syntes noget behov for at servere den sådan, tværtimod bliver den for akavet efter min smag.
      smag og behag…

      Så kommer den anden, ja… den med malibu, den hedder nemlig en casablanca og smager næsten af det samme, men bliver ikke blendet :

      2 cl. vodka

      2 cl. malibu

      2 dele ananasjuice

      1 del sødmælk

      dash kokoscreme

      sukker (igen afhængig af type kokoscreme)

      shakes og straines i highball glas med is.

      Håber det kunne bruges til noget til nogen af jer.

      Mvh Dag “Wader”
      orbitaur@hotmail.com

      “husk pynten ;-P”

    17. helt ærligt en pina colada skal være cremet det i gør:

      4cl lys rom(kan bruge malibu)2cl mørk rom min favorit er 100% captain morgan 10cl ananas juice/saft
      2-4cl cocos monin shake med is terninger og rør flødeskum rundt i toppen. det er toppen!

    18. en af mine yndlings drinks… Smager super godt. Det er bare det minus at den godt kan blive lidt vammel, og det nogle gange kan være svært at få fat på kokuscremen..

    19. En super drink!! Bruger dog selv lidt mindre kokosmælk..så bliver den ikke for vammel til sidst..

    20. monin kokossirup og sødmælk kan også gøre det i stedet for kokoscreme. sødmælk er heller ikke lige så vammelt som hvis man bruger fløde og det skummer stadigvæk

    21. En Pina Colada skal være skummet/cremet, og bør derfor blendes, ikke shakes.

      4 cl rom (lys, gylden el. mørk)
      4 cl kokosmælk + 1 cl fløde ELLER 2 cl kokuscreme
      Fyld op med ananasjuice
      Isterninger efter behag

      Tips/ekstra info:

      Om man bruger lys, gylden eller mørk rom er rimeligt underordnet. Det giver selvfølgelig en forskel i smagen, så brug den rom du helst ville drikke ren. Min favorit er mørk Havana Club 🙂

      Hvis man gerne vil have meget is i bliver den nemt lidt vandet, det kan afhjælpes med en smule sukker (gerne flormelis), der forstærker smagen en anelse.

      Kokoscreme og kokosmælk er det samme, til dels. Eneste forskel er at kokoscreme er mere koncentreret end kokosmælk. Begge dele fås i alle større supermarkeder, og ihvertfald ALTID i Irma.

      I stedet for fløde og isterninger kan anvendes en spiseske vanille is.

      En rigtig Pina Colada indeholder IKKE (IKKE!!!) Malibu… Malibu er “snyde m

    22. En Pina Colada skal være skummet/cremet, og bør derfor blendes, ikke shakes.

      4 cl rom (lys, gylden el. mørk)
      4 cl kokosmælk + 1 cl fløde ELLER 2 cl kokuscreme
      Fyld op med ananasjuice
      Isterninger efter behag

      Tips/ekstra info:

      Om man bruger lys, gylden eller mørk rom er rimeligt underordnet. Det giver selvfølgelig en forskel i smagen, så brug den rom du helst ville drikke ren. Min favorit er mørk Havana Club 🙂

      Hvis man gerne vil have meget is i bliver den nemt lidt vandet, det kan afhjælpes med en smule sukker (gerne flormelis), der forstærker smagen en anelse.

      Kokoscreme og kokosmælk er det samme, til dels. Eneste forskel er at kokoscreme er mere koncentreret end kokosmælk. Begge dele fås i alle større supermarkeder, og ihvertfald ALTID i Irma.

      I stedet for fløde og isterninger kan anvendes en spiseske vanille is.

      En rigtig Pina Colada indeholder IKKE (IKKE!!!) Malibu… Malibu er “snyde måden” da det jo bare er lys rom med KUNSTIG smag af kokos. Don’t use it! 🙂

    23. Et rigtig godt råd til alle elskere af denne dejlige drink: Skal nydes på molen på Bonaire i 33 grader 🙂 og der kan man få den med en lille smule bananlikør + en smule Bailey. Det er FANTASTISK 🙂

      Henrik

    24. Nej, den skal nyder på hotel Vega Star i Alanya sammen med sine 3 dejlige veninder og en lækker tjerner. Så er den på plads! Lækker drink 😉

    25. Nej, den skal nydes på hotel Vega Star i Alanya sammen med sine 3 dejlige veninder og en lækker tjener. Så er den på plads! Lækker drink 😉

    26. Hvor kan man få ren anansjuice henne? altså ikke fra koncentreret? det ødelægger smagen.

    27. Hold da op hvor er folk ikke enige.. Er dog helt enig i at den ALDRIG skal laves med malibu, og at den SKAL blendes. Men hver sin smag.. Desuden vælger mange barer at bruge evt. monin kokos og fløde istedet for kokoscreme.. Lidt snyd, men meget nemmere 🙂

    28. jeg er nødt til at kommentere Tanja´s indlæg vedr. Vega Star hotels pinja colada. Der har aldrig været den rette mængde hvid rom (5 cl.) i deres drinks.Tyndt pjask.
      mvh. la

    29. Hmm der er meget uenighed om hvordan den skal laves, her har i så min mening.

      knust is
      2 cl. Bacardi Rom
      2 cl. Kokos likør
      ananasjuice
      flødeskum

      Held og lykke, men den her er super.

      husk at ryste godt og pynt med appelsin skive.

    30. Jeg er helt vildt betaget af denne drink og mener ikke der kan være tvivl om at den er nr 1, men folk har selvfølgelig forskellig smag.
      Desværre har folk gennem tiderne lavet massere forskellige udgaver af drinken, således at der i dag er stor forsvirring om hvilken udgave der er rigtig. Her kom lidt info om den originale drink samt opskriften på den.

      Den blev opfundet af Ramón Marrero i 1954 som arbejde på et resort på Puerto Rico. Han serverede drinken i 35 år og fik en pris for den i 1978. For nylig har man afholdt 50 års jubilæum for drinken på resortet hvor den blev opfunet, så det er et stolt caribisk varetegn.

      opskrift:
      2 dele rom
      1 del kokos creme
      1 del fed fløde
      6 dele ananas juice
      samt knuste isterninger

      Bland rom, creme, fløde og juice i en blender. Tilsæt is og blend kort.
      Serveres i glas evt. med en skive ananas på kanten.

      Kokos creme er, ikke at forveklse med kokos mælk, næsten rent kokos fedt. Det er en smule dyrt og det er da sikkert grunden til det er blevet erstattet i nogle opskrifter.
      Ved at bruge fløde, istedet for kun at bruge kokos creme, fortynder man det en smule fedt mæssigt, men opnår stadig den bløde cremede smag.
      Denne drink er som mange siger lettere vammel hvilket jo skyldes fedt indholdet, men mange steder betragtes den som en desert.

      1. Altså, ikke alle kvinder vilde med det søde (letvandet) i originalversion – og monin sirup – er for sølle og sød en løsning.
        Så opfundet et frisk alternativ: masser af rom, frisk ananassaft og kokosvand samt is naturligvis. Simpelt og og fantastisk i varmen.

    31. der er faktisk en ret interresant historie, men det er jo en hel anden drink end den vi kender idag. den lyder som end også god nok, men af den pina colada med kokos der foretrækker jeg opskriften fra puerto rico.

    32. Nu ved jeg jo ikke hvor du kommer fra men i kbh kan man få det i alle supermarkeder, grønthandlere og kiosker…..Nej, jeg vil ikke råde dig til at hverken at blende eller shake(Alt efter hvilken skole du er af) sodavand

    33. Altså; Monin Kokos, det er jo en f… sirup! Der må jeg sige, at jeg går ind for kokosmælk i stedet.

    34. Min favoritdrink, men en lille anden ting er, at jeg bliver altså lidt forarget, og er meget uforstående overfor hvorfor alle disse drinksmakere bruger så satans meget is!! Det er fucking ikke nødvendigt!! Og det er totalt ufedt, at købe en Lina colada eller en anden drink, og man så får et glas hvor LANGT STØRSTEDELEN af glasset er fucking rent isterning og kun ganske lidt af den forgudede, dyrebare væske, synes sku ikke det er i orden, det er noget i retning af blasfemi, at “forurene” en så ædel gudedrik med ja, fucking isterninger!!

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *