Drinksopskrifter til din fest

Barudstyr

Velkommen til Drinksdatabasen.dk – dine Drinksopskrifter.
– samlingsstedet for tørstige sjæle
Drinksdatabasen.dk er lavet som en service til folk, der ofte ender i den situation, at de har 3-4 forskellige flasker spiritus, og ikke har den fjerneste idé om, hvad de kan lave af spændende drinks ud af dem.

Herinde vil du kunne finde rigtig mange lækre drinks opskrifter. Alt fra Alkoholfrie drinks, bryllupsdrinks, konfirmation drinksopskrifter, shots, velkomstdrinks, punch, bowle, smoothies samt flere til.

Har du spørgsmål eller forslag til Drinks er du velkommen til at sende en mail. Mail adressen finder du under fanen “kontakt
Cocktailopskrifter og drinksguides.

 

God fornøjelse på DrinksDatabasen.dk

Mojito
Caipirinha
Isbjørn
Sex on the beach
Strawberry Daiquiri – lækker jordbær drink
Pina colada
Dark N stormy – Som ses herunder 🙂

Se også diverse opskrifter, bestående af specifikke ingredienser:

Er der en bartender gemt i dig? 
Elsker du også at lave mojito drinks, cosmopolitans mm. Så er der måske gemt en lille bartender i dig. Flere vælger at tage på bartenderskole, men måske et cocktailkursus kunne være noget for dig. Flere og flere danskere vælger at tage et drinks og cocktail kursus får at forbedre deres egne skill. Et kursus kan både være til privat forbrug, men kan faktisk også bruges til et lækkert event til jeres firmafest, polterabend eller teambuilding event.  Du kan læse mere om et cocktailkursus her: Cocktailkursus

Lej bartender til din næste fest.
Skal du holde fest, ønsker du at leje en bartender eller have en komplet bar ud til jeres fest, så kig forbi bartenderudlejning.dk – lej en bartender. Her kan du gratis indhente tilbud på leje af bartender. Skal du leje en bartender så sørg får at få det helt rigtige tilbud.
Vi er rigtig stolte over at have indgået et samarbejde med lej en bartender fra bartenderudlejning.dk. Her kan du bl.a. leje en bartender, få lækre drinks, få et cocktailkursus og meget meget mere.

Barudstyr
Når man skal lave lækre drinks, er det vigtigt at have sit “udstyr” i orden. En bartender shaker er ikke bare en shaker og en morter er ikke bare en morter. Derfor har lavet en liste over prof. barudstyr.

Det er vigtigt for os at der hele tiden er nye drinksopskrifter og vi holder os hele tiden opdateret, men mangler vi nogle drinksopskrifter, så endelig kontakt os. Har du opfundet din egen drink, så skriv til os og lad os dele den med omverdenen 🙂

Din Cocktailopskrifter og drinksguides

2 thoughts on “Drinksopskrifter til din fest

  1. 2 Flügel shots
    2 vodka shots (helst Smirnoff)
    Resten sprite.

    Smager sygt godt, du kan eksperimentere med mere vodka, da jo mere du tilføjer, jo mere smager den af hindbær slushice. Men mindre smager den af hindbærbrus.

  2. det her er fedt. Tak for info.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *