Mai Tai

    1,5 cl amaretto 1,5 cl rom, hvid 1,5 cl rom, mørk juice, ananas juice, appelsin 1,5 cl grenadine 2 cl saft, citron 1 tsk. sukker Alle ingredienserne hældes op i en shaker med is, og rystes til isterningerne er opløst. Drinken sies op i et Highball glas med isterninger. Pynt evt. med en skive appelsin…

    Læs Mere

      Jordbær – koldskål

      2 cl. Cuba Strawberry 4 cl. Malibu 3 cl. grenadine 2 cl. fløde Sprite Isterninger Shake Cuba Strawberry, Malibu, grenadine, isterninger og fløden. Hæld indholdet af shakeren i et glas og tilsæt sprite.

      Læs Mere

      Caipirinha

      Opskrift: 5 cl Cachaca (Vi anbefaler Velho cachaca) 1 spsk. Rørsukker ½ Lime i både ½ kop knust isKnus sukker og lime i en morter. Kom Lime, sukker i dit drinks/rocksglas. Muddle kraftig. Tilsæt knus is og derefter cachaca. Serveres med sugerør, evt en lille ske. Nydes langsomt, så cachaca’en når at trække smagen fra…

      Læs Mere

        Aalborg-tårnet

        2 cl southern comfort 2 cl tequila 2 cl vodka 1 cl grenadine 8 cl appelsinjuice 1 lime 3 isterninger I et højt glas hældes 2 cl. Vodka, 2 cl. Tequila, 2 cl. Southern Comfort, en halv cl. Grenadine, 3 isterninger og en skive limefrugt. Pres lidt limesaft i glasset og fyld op med ca….

        Læs Mere

          Whisky Sour

          Whisky Sour 6 cl whisky/Bourbon 2 dash angostura bitter 2 cl sukkerlag 4 cl friskpresset citronsaft 2 cl æggehvide Fremgangmåde: Kom alle ingredienser i din cocktail shaker og shake grundigt. Server i lowball glas. Tip: Husk at du kan leje en bartender til din fest og få alle de Whisky sour du kan drikke :).

          Læs Mere

            Woo Woo

            Shake vodka, fersken likoer og tranabaer juice. Strain over i et glas med frisk is. Garnish med en skive lime. De dovne blander bare det hele i glasset og roerer lidt rundt… I England, hvor tranebaer juice er lige saa almindeligt som aeble juice er det i dk, elsker “folket” denne drink. Den er selvfoelgelig…

            Læs Mere

              Chokolade drøm

              2 cl. cuba caramel 2 cl. malibu Efter behag mælk, kakao Hæld først 2 cl. Malibu og 2 cl. Cuba Caramel i et højt glas. Tilsæt derefter afkølet kakaomælk (eller Cocio) efter behag (ca. 1½-2 dl). Smages til med Malibu, Cuba Caramel og kakaomælk og nydes afkølet.

              Læs Mere