Blå vin til Danmark

blue wine, gik blå bin

verdens første og originale blå vin er kommet til Danmark!! Og vi er spændte!
Gïk blue wine er kommet til Danmark og som nævnt er det første blå vin i verdenen. Produceret på drueskallerne fra rødvin, er den undervejs blevet tilsat et naturligt enzym, som udover at påvirke farven også giver den blå vin en sød smag, som man næsten skulle tro det er en dessert vin.

Den originale blå vin Gïk er unik og selvom der er kommet flere kopier på markedet, kan Gïk blue wine stadig anbefales. Hvorfor nøjes med en billig kopi?

 

3 thoughts on “Blå vin til Danmark

 1. Jeg har skrevet et indslag omkrig netop blå vin. Det er en interessant måde at revolutionere vinbranchen – men også lidt spøjs! Jeg synes dog at det er super spændende og altid godt med et friskt pust. Dog blev jeg ret skuffet da jeg bestilte et par falsker hjem (Pasion Blue og Euforia), det var altså ikke sagen. I anbefaler her Gïk? Vil I mene at prisen afspejler indholdet, eller er det primært pga. den sjove gimmick 🙂 ?

  1. Hej Rasmus

   Ja det er lidt sjovt men skal ses som gimmick. Grunden til anbefalingen er mest at GIK er den originale og ikke så meget efter kvalitet. Blot det var dem der opfandt den 🙂

 2. Har netop åbnet en Euforia Blue Frizzante og jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket. En frisk rund smag med undertoner af passionsfrugt og en let syrlig eftersmag af Verdejo duen, der sammen med boblerne, giver en behagelig smagsoplevelse, der bliver hængende i tilpas lang tid.
  En kuriositet er selvfølgelig den klare blå farve, som bare giver vinen en ekstra dimension ved serveringen på fx terrassen på en lun forårsdag.
  Kvaliteten lever absolut op til prisen og den kan klart anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *